Mért van az h 18 évesen egyáltalán nem érzem azt h leakarnék feküdni bárkivel is? 18/L
te hü;ye vagy! szerinted ki hiszi le hogy nem masztizol?mert én nem! olyan nincs!ne pózerkodj ezzel lécci
20/F
Én sem éreztem ilyet 18 évesen, mégis családos anya vagyok, férjjel az oldalamon.
Vagy későn érő típus vagy, vagy "koravén". Ezeket nem bántásnak írtam, hanem ilyen a habitusod. Nincs ezzel semmi gond, ez nem jelenti azt, hogy nem szereted a férfiakat. A sértésekre pedig ne figyelj oda, mert csak lelki zavart okoznak, feleslegesen.
Gondolj bele, az is "beteg", aki 40 éves koráig nem érezte a késztetést az anyaságra? Dehogyis! Csak benne más időpontban ébredezik ez fel, mint a többségben.
El fog jönni az a pillanat, amikor találkozol egy olyan férfival/fiúval, aki annyira "elvarázsol", hogy ész nélkül rohansz majd a karjaiba. Hidd el! Csak azért ne erőltesd ezt, mert a reklámok ezt sugallják, vagy mert a társadalom elvárja Tőled.
És az sem beteg, aki még soha nem önkielégített. Ez egy baromság. Attól még lehet kívánni a gyengédséget, csak éppen nem magadtól, hanem más által szeretnéd majd átélni.
Az én életemben sem voltak ilyesmik, és nem voltam túl 15 évesen a fél város bikáján, mégsem vagyok sem testi, sem lelki beteg. Egyszerűen csak nem tartoztam a "többséghez", nem éltem "csordaszellemben". Ennyi.
Minden megérkezik majd a maga idejében, addig is foglald el magad hasznosabb dolgokkal...
ennyi parasztot itt Úristen...
Hogy érted hogy elképzelni sem tudod hogy lefeküdj egy fiúval? Tetszenek a fiúk amúgy?Voltál már szerelmes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!