Nagyon leakarok feküdni vele de félek mit tegyek?
ha tőlünk kérsz segítséget ennek az eldöntésében, akkor szerintem még nem állsz készen rá teljesen :-)
hidd, el a petting, is nagyon élvezeted( ha még nem csináltátok volna :-) ) és közben érezni fogjátok, hogy mikor jött el az a pont, amikor már több is lehetne
Igen, igaza van az előttem szólóknak.
Nem attól függ ez a dolog egy kapcsolatban, hogy mióta vagytok együtt, hanem érzelmileg megérettetek-e rá. általában 16 évesen az emberek érzelmileg még nem érettek eléggé egy ilyen dologhoz (persze ez nem kell, hogy rátok vonatkozzon, általánosságban beszélek). Egyébként meg ha a tapszatalatlanság aggaszt titeket, akkor érdemes báttyal, nővérrel erről beszélgetni, mindenképp olyan emberrel, akik őszintén, semmilyen nagyzolás és hátsó szándék nélkül ossza meg az élményeket, de ez mellett ott vannak még a oktató videók, anonim orvosi tanácsadók mint telefonon, mint újságban, mint levélben. :)
Istenem -.-
Erről nekünk fogalmunk sincs!Azt csak ti tudhatjátok hogy készen áltok-e rá vagy nem!De hajrá xD
ennyi erővel senki se dugjon mert nincs tapasztalatuk?
ha így állsz a dologhoz akkor maradj örökké szűz,mert az elsőt nem lehet kihagyni
lefekszel vele,jó lesz,az elején egy kicsit fájni fog,szépen egymással tapasztaljátok meg hogy milyen a szex,ha lehet akkor azt ne kérdezd meg hogy mire izgul fel a pasi(egy csomó ilyen kérdést is láttam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!