Nem tudom ez normális? Tehát egymás után 2xer mentem el.Ez nem furcsa az én koromba(14) Szoval mikor elmentem egyszer azután tartottam 10-15 mp szünetet, majd folytattam tovább mert nagyon jo érzés, de megint rámjött az a fura érzés mikor majdnem elmegy az ember, és meglepődésemre 2x is elmentem, de nem az olyan hétköznapi volt a 2. hanem olyan mikor az ember 1. megy el életében!Mondjuk elég fiatalon magamhoz nyultam már anno, de az olyan játék volt h mi ebben az olyan jo mert nem értettem de ez nem lényeg, akkor volt a legeslegelsőnél az a érzés mintha ujjá születnél, egyszerüen nemtudom leirni!Mostmeg mikor 2. mentem el (ilyense volt még) megint átérezhettem(szerencsére) azt az érzést mint az elsőnél!Egyszerüen a "gyönyörtöl" nemtudtam h holvagyok (bár lehet hülyén hangzik) kiment belölem az erö, nemtudtam felállni, ha 1 picit is oda nyultam oda le, már annyira érzékeny volt h beleborzongtam .. stb amilyen az elsö!Nem tudom ez normális? :S Kicsit félek
2009. szept. 12. 22:23
1/5 anonim válasza:
szia! ne aggódj, nincs veled semmi baj.. sőt! képzeld, nekem anyukám mesélte h apám egy együttlét alatt legalább 6ször el tudott menni.. és anyukám élvezte! úgyh nyugi, ez normális. illetve felteszem azért volt, mert 14 évesen még új dolog neked a szex, nem tudod még kontrolálni magad. majd belejössz:)
18/L
2009. szept. 12. 22:26
2/5 anonim válasza:
nekem is megy, sőt olyan is volt már hogy ki sem vettem kettő között. szerintem imádják a csajok, nem lehet para. :)
2009. szept. 12. 22:45
3/5 anonim válasza:
örülj neki!! vki még elélvezni sem tud:)
2009. szept. 13. 09:52
4/5 anonim válasza:
szerintem is jo, a csajok imadni fogjak.
amugy letezik olyan h multiorgazmusos ferfi. az ejakulacio nem feltetlenul fugg ossze az orgazmussal, csak a legtobb esetben a ketto egyszerre jon. viszont meg lehet tanulni szetvalasztani a kettot, igy aktus kozben tobbszor elvezel, de csak a vegen mesz el. ez nem csak neked jo, hanem a lanynak is, foleg ha alapbol nem birtad volna sokaig. mert a "sima" orgazmus utan lehet egybol folytatni, ha jol kontrollalod nem lankad le,stb.
2009. szept. 13. 10:25
5/5 anonim válasza:
A barátomat egymás után 3x is ki tudom elégíteni, mert még az első kettő után is feláll neki, sőt... még a 3.után is egy ideig.:) És ő is élvezi mind a hármat.:D Azt mondta, hogy azért van ez, mert ennyire felizgatom, és nem bír magával, meg hormon túltengése van.:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!