Lányok számotokra lehet izgato egy szüz fiu? Vagy egy kis pénisz? Ismertek olyat akinek igen vagy hallotatok rola?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 13:02
11/13 anonim válasza:
én fiú vagyok, és hát... hallod, ha egy csaj dob, mert még szűz vagy, akkor az azt jelenti, hogy a csajnál nincs valami rendben... szerintem. meg nem is szeret.
saját élettapasztalatból mondom, hogy sokszor sajnos nem ér annyit egy kapcsolat, mint amennyit feláldoznál érte. közhely, de mégis van benne valami, hogy nem ér annyit egy csaj, hogy tönkre tedd magad érte... (jó, nyilván van, amikor nem lehet feladni, de az más tészta)
12/13 anonim válasza:
Igen,lehet izgató, de minek ezt közölni a lánnyal. Akkor, ha neki is te vagy az első, esetleg, de szerintem nem fontos ezzel foglalkozni. Légy rámenős, és bátor, de semmiképp sem erőszakos, és kívánjad a nőt, akkor nem hagy cserben a játékszered. Ne feledd az előjátékot, a simogatást, csókolgatást, mert nagyszerszámú pasik is lehetnek önzők, akik gyorsan leteperik a nőt, elélveznek, a nő meg kielégítetlen marad. Nem a nagyság a fontos, hanem a nővel való törődés. Ne arra figyelj neked milyen lesz, hanem arra, hogy mindketten élvezzétek a dolgot. Sokat segít első alkalommal, ha nyugodt, minden zavaró körűlményektől mentes helyen történik meg az első eset,de nem előre felkészűlve, hanem, csak úgy hirtelenjében, egy viharos csókolózás után.
13/13 anonim válasza:
Szia!
Szerintem nem számít a lányoknál,hogy egy fiú szűz,vagy nem szűz!Viszont minden lánynak különböző méret jön be!Van akinek a kisebb,van akinek a nagyobb!Egyes lányok lehet,hogy nem érzik annyira a kisebbet,másoknak viszont a naggyal komoly fájdalmat lehet okozni!Alapvetően a fiú ügyességén sok múlik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!