Mi az a erektált pénisz? : O
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 16:11
2/23 A kérdező kommentje:
oO
2011. jún. 29. 16:17
3/23 anonim válasza:
Nekünk általános iskolában a fiatal töritanár magyarázta úgy a homo erectust, hogy hát a fiúk biztosan tudják, mi az az erekció, ebből a szóból jön a felegyenesedett ember. Na azóta tudom én is, mit jelent. Bár 12 évesen meglettem volna enélkül is:)
4/23 anonim válasza:
A kifejlett ffi agy...nézz egy jó nőre majd meglátod mi történik a gatyádban és mi jut az eszedbe....
5/23 A kérdező kommentje:
lány vagyok xDDD
2011. jún. 30. 15:08
6/23 anonim válasza:
1.) Merevedet/felálló pénisz, nemi izgalomra vagy reggeli spontán merevedésnél.
2.) Az erektált pénisz a erect (álló) és penis (hímvessző) latin szavakból álló magyar kifejezés.
3.) "merev hímvessző" "álló hímvessző" - helyesebb ezt használni helyette.
Kis érdekesség hogy a férfiak 5-10%-nak teljes merevedésnél beavatkozás nélkül is lóg. Ami nincs nagy befolyással a szexre. Csak egy kéz mozdulatot igényel.
9/23 Atiking válasza:
álló faszt jelent és pont nem kell a sok körítés
10/23 anonim válasza:
Atiking Te aztán elég egyszerű gyerek lehetsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!