Mű pénisz elveheti?
a szűzhártyát simán átszakítja.
de attól még szűz maradsz,mivel a szüzességet csak egy valódi hímvessző veheti el.
de mért feltétlenül? a szűzhártyát átszakítja...
és most pl leszbikről beszélünk
Szerintem a szüzességet két részre kell bontani:
Elméleti és gyakorlati részre:
Gyakorlatilag akkor nem vagy szűz, ha a szűzhártyád elszakadt. Ez elszakadhat vibrátorhasználat, önkielágítés, (nőgyógyászati vizsgálat), de akár még intenzívebb sportolás közben is, ha elég vékony.
Elméletben akkor nem vagy szűz, ha már szexeltél. Szerintem nem számít szexnek a petting, az orális szex sem. Ha a barátod, vagy akárki betette a péniszét a vaginádba, akkor már nem vagy szűz, de ha análisan szeretkeztek, szerintem akkor sem vagy szűz.
Ha lezbikus vagy és csak ilyen kapcsolataid vannak, akkor arról, hogy ott mikor nem vagy szűz, nem nagyon tudok nyilatkozni... :)
Azért én ezen vitatkoznék, szerintem akkor is szűz marad, ha csak análisan szexel. USA déli államokban ez nagy divat, az anális szex a kiskapu a házassági előtti szex megkerülésére.
Hivatalosan az orális szex se számít szexnek, lásd Clinton - Monica botrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!