Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az gáz, hogy 14évesen még...

Az gáz, hogy 14évesen még szűz vagyok? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 17:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Az is gáz, hogy nem tudod magadtól a helyes választ erre a kérdésre!
2013. márc. 7. 06:34
 32/35 anonim válasza:
Az a gâz hogy ilyet kérdezel.
2013. márc. 7. 09:36
 33/35 anonim válasza:

Nem Te vagy az első, aki ilyet kérdez.

A mai fejéreállt társadalomban egyre inkább csak ezen van a hangsúly sajnos...

Nem gáz, sőt ez érték Kedves Kérdező!

Ha szépen akarom megfogalmazni, olyannak jó ezt odaadni, aki megérdemli, akivel csak egy karnyújtás az "együttlét", mert alapból is hasonlóan boldog érzéseid vannak Vele.

Viszont ez az Ő olyan legyen hogy mindig ott legyen Neked, mert ha egyszer belekezdesz, nem lehet "leszokni" róla, ami biztosan sejted hová vezet.

2013. márc. 8. 18:56
 34/35 xMikeRemx válasza:

14évesen nem gáz.

én azt mondanám, hogy ha valaki betöltötte a 18at akkor nem az hogy ideje lenne levetni,de azért az embereknek is van szükséglete. A szex nem 1 olyan dolog amit szégyelni kéne.

de azt viszont szégyelni kéne minden tininek aki 14évesen már nem szűz

2013. márc. 9. 20:35
 35/35 anonim válasza:
Én 17 vagyok és van egy fél éves kapcsolatom. Előtte is voltak már hosszabb kapcsolataim de még mindig szűz vagyok. Én büszke vagyok magamra és az összes lányra/nőre aki még mindig szűz. Szerintem egyáltalán nem gáz:) Igen is becses dolog a szüzesség és nem érdemli meg akárki h odaadd neki.
2013. márc. 9. 23:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!