Az gáz, hogy 14évesen még szűz vagyok? (lány vagyok)
Nem gáz, örülj neki, hogy nem vagy olyan r*banc, mint a mostani legtöbb 14 (vagy ez alatt) éves lány.
Sajnálom a mostani tiniket...
10 évvel ezelőtt még nem ez volt a problémája egy 14 évesnek, hogy szűz.
Sokkal szebb világ volt.
Figyelj, a lányom 24 éves és még mindig szűz. Sőt még csak nem is "jár" valakivel. És ez nem amiatt van mintha bármi baja is lenne testileg vagy lelkileg, hanem mert tanul, készül az életre, a karrierjére, főiskolás, és az sok időbe telik ám, egyszerűen nem alkalmas most az ideje arra hogy belebonyolódjon valami érzelmi viszonyba. Anélkül meg mi értelme volna a lefekvésnek, érzelmek nélkül?! Legfeljebb a nagy kockázat hogy hátha terhes lesz, vagy nemibeteg, vagy a szégyen, ha emiatt a pasi valami ribancnak nézi őt. Ha meg a kéjre gondolsz, elárulom, a lányok közt ritkaság sajnos az olyan, aki nagyon élvezi az ilyesmit, elenyésző az esélye annak hogy ezek közé tartozz, de ha olyan vagy akkor se fogod élvezni az első alkalmat az szinte százszázalék. Ha mégis kíváncsi vagy rá hogy milyen örömmel jár a szex, akkor folytass önkielégítést, tudod, ha a csiklódat birizgálod akkor nem veszted el a szüzességedet és hidd el sokkal jobb is mint ha egy fiú döföl téged. Esetleg vegyél ehhez egy vibrátort, hidd el tök szuper lesz!
Amúgy meg azt mondom neked hogy én felvilágosult ember vagyok, nem vetem meg azokat a nőket akik nem szüzen mennek a házasságba, tényleg nem, sőt még az örömlányokról is az a véleményem hogy egyszerűen kéjipari dolgozók, akik kielégítenek bizonyos igényeket és kész. De tudod azért ha megtudom valakiről hogy még csak 14 éves de már nem szűz, akkor bizony még én is öszevonom a szemöldökömet, mert számomra nem az a ciki ha egy lány ekkor még szűz, hanem igenis az, ha MÁR nem az! Mégis, miért lenne ciki ilyenkor a szüzesség?! Még a fiúknak sem nemhogy a lányoknak! Szerinted mikor kéne lemondanod a szüzességedről, 12 évesen vagy még korábban?!
Figyelj, itt van egy kissé hosszabb cikk e témáról olvasd el rádfér, mert most teljesen sötét vagy de tényleg, megszédített téged a mindenféle hülye divat, de neked nem muszáj ám divatmajomnak lenned! Itt a cikk:
Az a gázos, aki azt próbálja elhitetni Veled, hogy 14 évesen gáz szűznek lenni!
Ne higgy neki, ne törődj vele!
Eljön majd a Te életedben is az a pillanat, amikor úgy érzed, hogy változtatsz ezen, várd csak ki nyugodtan!
És az a pillanat nem holnap lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!