Az gáz, hogy 14évesen még szűz vagyok? (lány vagyok)
Elég nagy baj ha 14 évesen az ember már elveszti.
Az igazán nagy baj viszont az ha barátaid gázosnak tartják.
Gondolom valami rávitt erre a kérdésre.
A szex is mindig agyban dől el. Ehhez már kicsit fejlettebb agy kell, tehát minimum 18 éves kor szerintem, tehát nem gáz.
Ha azt mondják az osztálytársak, hogy a félszem a divat akkor kiszúratod a szemedet?
Ennyi hülye, agyatlan kamaszt...
Buták mint a tök.
Nem ciki.
A legjobb ideje akkor van elkezdeni, ha már nem kell túl sokat futni addig a társadami érettségig (saját lábon állás), amikor már minden (elővigyázatosság ellenére sem kizárható) következményével együtt jó eséllyel vállalható.
A szex nem játék és nem is szórakozás - de szenvedély aminek természetes küldetése van.
Egy kicsit olyan mint alvó oroszlánod:
- amíg alszik nincs gond vele
- tudod hogy egyszer és idejében magától fel fog ébredni
- ám ha felébreszted mielőtt felnőnél, eléggé megerősödnél hozzá - meggyűlik vele a bajod, met visszaaludni már nemigen fog.
Azért addig jó neked amíg alszik. Ne piszkáld.
Ha eljön az ideje úgysem kell ébresztened.
És akkor jön el az ideje, amikor nem tudod már altatni.
De ne kíváncsiság okán ne tudd és a többi lány "dicsekvéseire" se véleményére ne adj.
Ez a te oroszlánod.
Nekik lehet jó vicc, hogy idejekorán fölébresztették a magukét, de nem sok köszönet lesz benne.
Ha elhiszed amit mondtam - nem tapasztalod meg, hogy így van. Ha nem hiszed - tudni fogod, de már hiába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!