Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz vagyok még?

Szűz vagyok még?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, elég vad, de félő is.

14 évesen kezdtem orálisan adni és követelni.

3 fiúval franciáztam már sokat, rendszeresen ujjaztak és maszturbálok is.

Még a hármast is kipróbáltam, (1 fiú 2 lány), de farkat a nunimba sosenm engedtem. Azt az igazinak őrzöm.

Szűz vagyok-e?

2013. febr. 28. 09:00
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább rib@ncnak mondanálak, bocsi. Igen még a szűzhártyád érintetlen lehet. vagyis fizikailag az vagy. De....??!!
2013. febr. 28. 09:08
 2/26 anonim válasza:
35%
Ha ujjaztak is akkor már nem vagy szűz.
2013. febr. 28. 09:08
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Szűz vagy? Igen.

Okos vagy?Nem.

R.banc vagy?Igen.

Nem értem mit olyan nehéz eldönteni. Vagy beléd rakta valaki a retkes kukiját vagy nem.

2013. febr. 28. 09:10
 4/26 anonim válasza:
100%
elméletileg igen, de gyakorlatilag az ilyen lanyokra mondják, hogy szűzká.
2013. febr. 28. 09:14
 5/26 anonim ***** válasza:
ahogy a #4 mondja
2013. febr. 28. 09:20
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon szép dolog", hogy az igazinak őrzöd (mert gyakorlatilag még szűz vagy), de hidd el, akármelyik pasi jobban örülne egy olyan csajnak, aki már nem szűz, de normális párkapcsolatban élt szexuális életet, mint egy olyannak, aki ugyan szűz, de már a fél város látta meztelenül (és járt benne, még ha csak az ujjával is). Ugyan mondhatnám, hogy r.banc vagy, de inkább csak buta, amiért hagyod, hogy az élje ki rajtad a vágyait, aki csak akarja. Lehet, hogy te is élvezed ezeket, de hidd el, 17 éves korodra sikerült elérned, hogy a környezeted egy két lábon járó guminőnek tartson. Ne alacsonyítsd le magad ennyire, nem lenne szabad.

L

2013. febr. 28. 09:31
 7/26 A kérdező kommentje:
Nem mondtam, hogy sokkal, csakhogy soxor!
2013. febr. 28. 10:09
 8/26 anonim ***** válasza:
54%
Ha nem volt még pénisz a vaginádban, akkor igen!
2013. febr. 28. 10:45
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

"Azt az igazinak őrzöm."

Jön az igazi:

- Édes egyetlenem szűz vagy még?

- Hát persze.

- Nézd mim van itt nekem, ezt faroknak hívják.

- Nem mondod?! Eddig csak nagyobbakkal volt dolgom, na azok farkak voltak.

- Hmmm. Szóval szűz vagy?

- Persze, hogy az, hát mondom!

- Hát jó. Ezt szereted mikor így beléd dugom az ujjam és belülről simogatlak?

- Naná, de ne így csináld, mert máshoz szoktam.

- Hmmm. Most akkor szűz vagy?

- Hát hogyne lennék az!

- Édes van egy olyan dolog ami nekem nagyon jó lenne. Szádba vennéd a farkamat, tudod mások is így csinálják.

- Hogyne tudnám, én is így szoktam.

- Hmmm. Szóval szűz vagy te büdös ribanc?!

A fiktív párbeszéd valósággal való hasonlatossága csak a véletlen műve lehet.

2013. febr. 28. 11:16
 10/26 Dionsyia ***** válasza:
100%

Kedves,innentől igazából tök mindegy, beengdsz -e magadba egy farkat vagy sem. Manapság már nincs lepedőpróba,

az igazinak sem az lesz lényeg, hogy technikailag mi járt bennedés mi nem, ha a híred már messze megelőzi a "szüzességedet"...

A szüzességet két szóval kapcsolom össze: ártatlanság és érintetlenség. Na, te egyik sem vagy. Csak még nem volt benned farok.

"Látjátok feleim", ezért hibás az a sok válasz amelyik azt mondja, amíg nem járt benned farok, szűz vagy... mert így azt hiszik, hogy azon kívül aztán mindent lehet... elképzelem azt ezt az elvet valló férfiakat, amikor a leányzójukról kiderül, hogytizennégy-öt évesen már szopik-nyal, franciáz stb. kíváncsi vagyok a reakcióra, mert hát végül is leányzó szűűűűűűz. Mert még nem volt benne farok.

2013. febr. 28. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!