Lányok nálatok mennyire számít, hogy szűz még az "első" barátotok?
Arra lennék kiváncsi, hogy a 18 éves szűz lányoknál mennyire számít, hogy a srác is szűz akivel elvesztik.
Hátrány, előny vagy esetleg nem lényeges. Én egy azonos korú fiú vagyok és nálam szempont az, hogy az első lány szűz legyen.
Igaz én már nem vagyok szűz, de nekem anno fontos volt, hogy szűz legyen a fiú is, akivel elvesztem. Aztán jött egy srác, akibe fülig szerelmes voltam és akkor nem érdekelt, hogy ő már jóval tapasztaltabb volt, mint én. Aztán a másik barátomnak én vettem el a szüzességét. Kicsit kínos volt a dolog, a barátom nagyon zavarban volt. Szóval ha választanom kéne akkor most tuti nem szűz fiút választanék. Ízlések és pofonok.
19/L
"minél tovább keresgélek annál szűkebb lesz a kör amiből választhatok"
ezt nagyon is jól látod!
18 évesen én is és a barátom is szűz voltunk, de nem ezért válaszottam őt :D Mostani párom szűz volt, én már értelemszerűen nem, de ez engem igazából nem zavart, és őt sem.
Számomra ez annyira nem lényeges... illetve ha sok lánnyal volt, azt már kellemetlennek találtam volna, azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!