Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok nálatok mennyire...

Lányok nálatok mennyire számít, hogy szűz még az "első" barátotok?

Figyelt kérdés

Arra lennék kiváncsi, hogy a 18 éves szűz lányoknál mennyire számít, hogy a srác is szűz akivel elvesztik.

Hátrány, előny vagy esetleg nem lényeges. Én egy azonos korú fiú vagyok és nálam szempont az, hogy az első lány szűz legyen.

2013. febr. 26. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nálam nem igazán számít. Persze örülök, ha a fiú is szűz, és mi vagyunk az elsők egymásnak.
2013. febr. 26. 16:55
 2/12 anonim ***** válasza:
Kicsit sem
2013. febr. 26. 16:57
 3/12 anonim válasza:
én 17 éves lány vagyok de már nem szűz..viszont talán még tetszik is,ha a fiú szűz..de ez emberfüggő aki szerencsétlen az nálam esélytelen
2013. febr. 26. 17:04
 4/12 anonim ***** válasza:

Igaz én már nem vagyok szűz, de nekem anno fontos volt, hogy szűz legyen a fiú is, akivel elvesztem. Aztán jött egy srác, akibe fülig szerelmes voltam és akkor nem érdekelt, hogy ő már jóval tapasztaltabb volt, mint én. Aztán a másik barátomnak én vettem el a szüzességét. Kicsit kínos volt a dolog, a barátom nagyon zavarban volt. Szóval ha választanom kéne akkor most tuti nem szűz fiút választanék. Ízlések és pofonok.

19/L

2013. febr. 26. 17:09
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem ez alapján választok párt, igazából semleges. De inkább örülnék neki, ha szűz lenne, mintsem gondot jelentene.
2013. febr. 26. 17:19
 6/12 A kérdező kommentje:
Az eddigi válaszokból az ellenkező nem is hasonlóképpen vélekedik. Nálam ez talán azért van, mert nincs kedvem már elsőre egy olyan helyre berakni ahol már másé is járt.
2013. febr. 26. 17:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Egy gondom van, hogy minél tovább keresgélek annál szűkebb lesz a kör amiből választhatok.
2013. febr. 26. 17:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem tartom kritériumnak azt hogy csak szűz fiúval járnék, de előnyben vannak, hisz akkor nem kell arra gondolnom, hogy előttem kivel hempergett, főleg akkor értékelem ha azért szűz még, mert egy különleges lánnyal akarta elveszteni, várt az igazira, viszont én már 19 éves vagyok, és ilyen korban gyanús ha még szűz az illető.
2013. febr. 26. 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:

"minél tovább keresgélek annál szűkebb lesz a kör amiből választhatok"

ezt nagyon is jól látod!

2013. febr. 26. 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:

18 évesen én is és a barátom is szűz voltunk, de nem ezért válaszottam őt :D Mostani párom szűz volt, én már értelemszerűen nem, de ez engem igazából nem zavart, és őt sem.

Számomra ez annyira nem lényeges... illetve ha sok lánnyal volt, azt már kellemetlennek találtam volna, azt hiszem.

2013. febr. 27. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!