El lehet venni egy csaj szüzességét/ átlehet-e szakítani a szűzhártyáját ha óvszerrel csináljuk, vagy csak óvszer nélkül szakadhat át?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy a szűzhártya csak a péniszen lévő mirigyekkel lép kapcsolatba és úgy szakad át. Valaki pedig azt írta hogy akár az ujjazástól is átszakad. A barátnőmet már megujjaztam és azt mondta hogy nem szakadt át, és hogy ujjal nem is lehet átszakítani. Akkor most mitől szakad, és mitől nem szakad át, és óvszerrel is, vagy csak anélkül?2013. febr. 27. 22:24
22/27 anonim válasza:
Remélem csak viccelsz,a digi-dugit még pihentesd kicsit és nézz utána 1-2 dolognak, általánosban Nem Volt felvilágosítás ? Hol jártál akkor?Hány éves vagy?
23/27 anonim válasza:
Aki ekkora ökörséget kérdez,annak nem szexelni kell,hanem biológiaórára járni!
Hova tart ez a világ??
24/27 anonim válasza:
csak óvszerrel lehet... és macskabélből kell készülnie!
őszintén... hány évesek vagytok???
25/27 anonim válasza:
Baszakodtok itt össze-vissza. Ha oda be megy valami akkor az átszakítja ha tetszik, ha nem.
26/27 olahgaborharcművesz válasza:
úr isten he XD te hány éves vagy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD?
27/27 Bárpatkány válasza:
Én ezt háromszor elolvastam és minden egyesszer jobban és jobban röhögtem. Kész vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!