El lehet venni egy csaj szüzességét/ átlehet-e szakítani a szűzhártyáját ha óvszerrel csináljuk, vagy csak óvszer nélkül szakadhat át?
Figyelt kérdés
Több helyen olvastam, hogy a szűzhártya csak a péniszen lévő mirigyekkel lép kapcsolatba és úgy szakad át. Valaki pedig azt írta hogy akár az ujjazástól is átszakad. A barátnőmet már megujjaztam és azt mondta hogy nem szakadt át, és hogy ujjal nem is lehet átszakítani. Akkor most mitől szakad, és mitől nem szakad át, és óvszerrel is, vagy csak anélkül?2013. febr. 27. 22:24
11/27 anonim válasza:
rosszul tudjátok :Nagy Feró csinálja egy szűzhártya repesztő JEEEEEEEEEE-vel!!!!!!!!!!!!
12/27 Pretty Ballerina válasza:
Navorski: :DDD
Igazad van, erre nem gondoltam. Minden tiszta! :D
14/27 anonim válasza:
mindketten 81%osak vagyunk, de biromantikus
15/27 anonim válasza:
jaaaaaaajgyerekek, ma nagyon készek vagytok:D
a kérdések is, a válaszok is:D
16/27 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy csak Chuck Norris tudja átszakajtani a szűzhártyát. Meg persze én, gumiban, vagy anélkül.
17/27 Dionsyia válasza:
7-es nek: Ezen szakadtam: (csak én, a szűzhártyám nem)Mindegy mi hatol be ... óvszeres pénisz, vagy traktor... na ja, mindkettőn van gumi. Ebben télleg hasonlítanak :D:D:D
18/27 anonim válasza:
19/27 anonim válasza:
ne dugj,ne dugj,ne dugj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
van aki nem vérzik amikor átszakad,de az ujjaddal is áttudod szakítani,de ha ennyire éretlen vagy akkor maradj meg a kezednél vagy keress egy kecskét,biológia 1-es!!!!!!
20/27 Pretty Ballerina válasza:
Jaj, hát mindjárt elolvad a szívem a biromantikától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!