Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nem merek senkivel sem szeretk...

Nem merek senkivel sem szeretkezni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Volt már több barátom is, de szinte mindig emiatt lett vége. Már kínosan éreztem magam, hogy több hónapja együtt vagyunk, és nem hagyom magam. Gondolkodásmódilag érettebb vagyok, mint az átlag, de ez elől folyton elfutok. Amit csináltam eddig sráccal, az csak a csók. Kérdezte a barátom, hogy miért nem jut eszembe soha, amikor nála vagyok, hogy csak pettingeljünk? Azt hiszem, nagyon infantilis vagyok ilyen téren. Lehet kinevetni. :p

18/L

2009. szept. 10. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
félsz az ismeretlentől. Ha egyszer csak kipróbálás szinten is hagyni fogod magad, akkor majd rájössz hogy amit csinálna a srác az jó neked is! egyébként szoktál a szexszel foglalkozni, pl maszturbálni vagy elképzelni bizonyos helyzeteket?
2009. szept. 10. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze. :)
2009. szept. 10. 20:57
 3/5 anonim válasza:
69%
hahaha :)
2009. szept. 10. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor csak az maradt, hogy legyél szerelmes, és győzd le a félelmeidet. add át magad a gyönyörnek, bízz a barátodban:)
2009. szept. 10. 21:58
 5/5 anonim válasza:
Igyál előtte! Az oldja a gátlásokat, utána meg már simán fog menni anélkül is, majd meglátod!:)
2009. szept. 11. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!