Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kérdeztétek már a szüleiteket,...

Kérdeztétek már a szüleiteket, hogy mikor vesztették el a szüzeségüket és kivel?

Figyelt kérdés

Beszéltetek már erről a szüleitekkel? Illetve, hogy kivel vesztette el a szüzességét, esetleg hány barát/barátnője volt mielőtt összejött a jelenlegi anyukátok/apukátokkal?

Légyszíves értelmes vláaszokat!

Előre is köszönöm!

2013. febr. 24. 20:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
58%
Latom, itt szinte mindenkit a golya hozott, wehehe
2013. febr. 24. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

Basszus mi ez a lepontozás, azok ellen, akiket nem érdekel az, hogy a szüleik mikor vesztették el a szüzességüket? Talán kötelező lenne, hogy érdekeljen?

Ha ti ennyire rá vagytok izgulva a témára, az a ti dolgotok, de nehogy már ezért kapjon valaki lepontozást. Az eszem megáll milyen gyökér emberek vannak.

2013. febr. 24. 20:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Én már kérdeztem meg tőlük, hogy hány kapcsolatuk volt, de a +18 részekről nem faggattam őket!:D Azt is elmesélték, hogyan találkoztak először! Összejöttek, egy darabig szét mentek, aztán újra összejöttek! Azt is elmesélték, hogy milyen volt az életük, amikor még csak terveztek stb! Érdekes történet volt számomra! :) 20/f
2013. febr. 24. 20:39
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyu csak annyit mondott, hogy 20 éves volt mikor először lefeküdt az apuval, és terhes lett :D De ahogy a szavaiból kivettem anyunak apu volt az első! Szerintem totál nem ciki az ilyen, bár a szexuális magánéletükről nem beszélünk, nem is érdekel, és nem is tartozik rám :)
2013. febr. 24. 20:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem tartozik rám.
2013. febr. 24. 21:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Igen anya mesélte,hogy Apa volt neki az első,házasságuk után
2013. febr. 25. 11:27
 17/20 anonim ***** válasza:
most komolyan kit érdekel a szülei szexuális élete? nyilván ők is voltak fiatalok de erre soha nem kérdeznék rá. egyszer annyit kérdeztem anyumtól,hogy neki apa előtt hány komoly kapcsolata volt, azt mondta "ez nem tartozik rád".
2013. febr. 25. 19:45
 18/20 anonim ***** válasza:

Azt tudom, hogy anyum az apum előtti barátjával vesztette el 18 évesen, apum, meg 16 évesen, az akkori barátnőjável- ezt is anyumtól tudom amúgy.

Én nem kérdeztem amúgy, ő mesélte, mikor pasikról beszélgettünk.

2013. márc. 8. 16:02
 19/20 anonim válasza:
nem, de nem is érdekel. Apukámról viszont már annál inkább szeretnék tudni valamicskét...:((
2013. márc. 11. 21:38
 20/20 anonim válasza:
Anyuról tudok csak. 15 volt, az akkori barátjával vesztette el. Apa előtt 4 komolyabb kapcsolata volt. 24 éves volt, amikor megismerkedtek, apa pedig 29.
2013. júl. 12. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!