A fiúk vagy a lányok vesztik el hamarabb a szüzességüket, és hány évesen?
Szerintem a fiúk hamarabb...
Én 16 évesen (lány vagyok)
Egyértelműen a lányok, és ez azért van, mert idősebb fiúkkal lógnak, akikhez próbálnak "felnőni" és ezért odaadják magukat, holott egy velük egy korú, vagy fiatalabb pasinak ezt nem tennék meg.
Viszont az egyáltalán nem szokványos -sőt, ritka!- hogy egy fiúnak idősebb barátnője legyen (akár csak 1-2 évvel!), és... (a többit kitaláljátok!)
A személyes benyomások nem relevánsak. A szakdolgozatomat anno még olyan témából írtam, ami erre a kérdésre is kitért. Átlagosan a fiúk vesztik el hamarabb, de a különbség egyre csökken a két nem között.
A másik, hogy ugyan lejjebb tolódott valamivel az átlagéletkor az elmúlt években-évtizedekben, de ez nem azért van, mert hamarabb kezd mindenki szexelni és a 13-14 évesek orrba-szájba szexelnének, hanem főleg azért, mert csökkent azoknak a száma, akik későbbi életkorokban esnek át a tűzkeresztségen --> Ők nem húzzák felfele az évszámokat. Remélem kb. érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!