Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 24 éves tapasztalatlan férfina...

24 éves tapasztalatlan férfinak van esélye valaha is becsajoznia?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 13:10
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

menj akkor prostizni, őket csak akkor ijeszted el ha nincs pénzed :D

am meg kamuzz, oszt kész, nem jönnek rá, azt mondod régen voltál nővel

2013. febr. 20. 21:27
 22/23 anonim ***** válasza:

En kerdeztem, hogy elmult 3 ev:

Nekem is volt egy jo 2-3 eves kihagyasom, ami sok minden miatt törtent. De hidd el, azert mert szüz vagy nem fognak eltaszitani, de hogy biztos legyel ebbe, ne mond el! A legtöbb csaj nem mondana meg valakiröl, hogy szüz e vagy sem. Azt meg tudjak mondani, hogy igazi csödör vagy e az agyban, de hogy eddig nem volt baratnöd azt nem. Mondhatsz kidumat, hogy mar nagyon regen nem volt csajod emiatt vagy esetlen vagy hasonlo, de ez nem olyan ami kezzel foghato bizonyitek.

Csak hogy nehany peldat mondjak mit ertek ezalatt, mielött belem kötnek az emberek:

Egy srac osztalytarsam egy buliban lefektetett egy reszeg csajt, akinek eppen olyan kedve volt es ö volt ott, ezzel elveszitette a szüzesseget. Ezutan hallgattuk, hogy ö mekkora csödör, mennyire profi az agyban, a csajokat össze-vissza tudja kenyeztetni. Ez volt nem is tudom hany eve, azota egy baratnöje sem volt, ahogy tudom, meg mindig olyan bena mint volt, csajokkal egy normalis mondatot nem tud beszelni. De azzal, hogy 5 percig a farka valaki masban volt, nem lett több...

Masik, egy közeli lany baratom: 6 eves kapcsolata volt, de kb a szex annyibol alt a pasijanak, hogy ki-be-ki-be minimum 10 percig aztan elsülhetett. A csaj kb 2 pozt hasznalt a 6 ev alatt, es csak a következö kapcsolataban tudta meg milyen is tud lenni a jo szex.

Amit akarok mondani, tök mindegy, hogy szexeltel e mar az eletben, ezzel abszolut nem leszel jo az agyban, csak ha magad megtanulod az egeszet. Es viszonylag hamar meglehet. Egy kapcsolat elejen amugy sem vagy egy perfekt akrobata, össze kell szoknod a masikkal es sokat csetlesz-botlasz. Ezalatt lehetsz szüz is, de hamar belejössz a dolgokba, nem egy ördöngösseg. (Es ide ertettem, hogy ha amatörnek tünsz akkor mondhatod, hogy regen volt baratnöd, teljesen kijöttel a gyakorlatbol stb. Az, hogy kesöbb elmondod az igazat az rajtad mulik, de eleg akkor ha a kapcsolatnak van jövöje)

ES amiatt megkerdeztem a 3 evet: Hogy akarsz baratnöt talalni, hogy ha nem is probalkozol. Lehet elsöre nem tetszik valaki, de lehet 2 randi utan mar fülig szerelmes vagy bele. Azzal, hogy elhivod kavezni csak magadnak teszel jot. Hivj el olyat is akivel nem akarsz kapcsolatot, de lehet sokat tanulsz az egeszböl, es ha jön az igaz nem fogsz ugy festeni mint aki meg sem bir szolalni egy lany mellett.

qurvazast nem ajanlom, hidd el, azzal nem lesz könnyebb baratnöt talalni, inkabb egy kiduma lesz, hogy miert nem mesz el randira, söt minek a randi amikor penzert megkapom a tutit.

2013. febr. 22. 12:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Kedves 17. érdekelne a történeted.
2013. febr. 22. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!