24 éves tapasztalatlan férfinak van esélye valaha is becsajoznia?
10-es: ne hagyd magad. ha ilyen a hozzáállás, akkor nem fog összejönni. nekem is vannak testi hibáim, mégis voltak csajaim, sőt, most már feleségem is.
senki sem tökéletes, de ha a rinya megy, akkor aztán tuti nem fognak szóbaállni veled, vagy nem vesznek komolyan.
Igen van, de ha ronda és alacsony vagy, akkor NINCS!
(persze, akkor is van esélyed, csak már nagyon idegesítőek ezek a kérdések...)
Tapasztalatból mondom, hogy van. Pedig szerintem nem vagyok, egy hú de jó pasi. Bár nem igazán ezért tartott nálam eddig a dolog, de ez most lényegtelen.
Viszont azt tudom, hogy nem kell foglalkozni azzal, hogy kivel mit vagy mit nem csináltál eddig.
Nem kell ku..vához menni, vagy "lejjebb adni a mércét". Annak úgy sincs semmi értelme, ha fizikailag nem vonzódsz ahhoz, akivel együtt vagy. Egy idő után ez úgyis kiderül, akkor meg már basz..tod...
Egyszerűen meg kell várni míg megismered az alkalmas embert, vagy már lehet, hogy ismered is, csak még nem tudjátok, hogy így fognak alakulni a dolgok.
Tudom, hogy elcsépelt szöveg, de akkor is igaz, úgy hogy legyél önmagad. Ne próbálj más szerepet játszani, arra ráérsz később az "ágyban" is, ha olyan nővel hoz össze a sors. :))
Legyél hozzá őszinte, mert ez tényleg használ.
24/F
,,Megkerdezhetem, hogy az elmult 3 evben hany lanyt hivtal el randira?
(nyugodtan ki is fejtheted, mennyit hivtal, ebböl mennyi jött el, talalkoztal e es ismertel e meg uj embereket olyan szintig, hogy telefonszamot csereltetek. Mondjuk az elmult 3 evben, de ez csak hasraütes)"
Most őszintén? Egyet se. Egyszerűen szégyellem magam a szüzességem miatt, mert tudom, hogy ezzel mindenkit elijesztek magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!