Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges, hogy azért vagyok...

Lehetséges, hogy azért vagyok szűz, mert eléggé vékony testalkatú vagyok?

Figyelt kérdés
24/F
2013. febr. 19. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Kicsi szívem :)

A barátom 23 és 185/60 kg

Nem én vagyok az első barátnője már volt egy jó pár.

Ne keseredj el, biztos találsz magad mellé valakit!:)

2013. márc. 9. 12:39
 12/13 anonim válasza:
azért vagy szűz mert most is a kifogást keresed hogy miért vagy az! ha nem vagy magaddal megelégedve akkor ki akadályoz meg abban hogy változtass rajta? el kell menni konditerembe és lehet egy kicsit izmosodni! de egyébként meg oda kell menni a csajhoz és próbálkozni kell másképp hogy gondolod hogy majd tán bekopognak hozzád hogy kérem hogy vegyem már el a szüzességét! én is ilyen vagyok nem azért írom én is mindig a kifogást keresem mindenre de most próbálok én is változtatni rajta!
2013. márc. 10. 11:47
 13/13 anonim ***** válasza:
Azon aggódj inkább hogy a vékony srácoknak mindig viziló barátnőik vannak...tehát te is egy monstrumba fogsz pakolni... :(
2015. jan. 4. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!