Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » El szeretném veszíteni vele,...

El szeretném veszíteni vele, hogy beszéljek vele erről? :s

Figyelt kérdés

én 16 vagyok a barátom 19 :) valahogy ő sosem hozza fel ezt a témár, szerintem icsinek tart. fél éve együtt vagyunk, és én már érettnek érzem magam ehez :)) még szüleim aztse engedik hogy ittaludjon:ss de néha ugy érzem ő sem akarja. mindketten szüzek vagyunk, és petting már 3 hónap után is volt :))

neki is és nekem is ő az első koolyabb kapcsolatoom :))

én nemszeretném neki felhozni ezt a témát, azt szeretném hogy ő beszéljen rólaa:) mit tegyek?

2013. febr. 17. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

aztse = azt se, ittaludjon = itt aludjon, koolyabb = komolyabb, nemszeretném= nem szeretném. Aha tiszta érett vagy, főleg a nyelvtantudásod... Vajon a szex terén mennyire mély tudással rendelkezel?

És ami a lényeg, hogy ne úgy érezd, hogy csak kiosztalak... Ha annyira de húdenagyon érett lennél a szexre, nem kattognál ezen hogy jajjj úristen hogy hozzam fel.... -.- cöhh... Kommunikáció a kapcsolat alapja. Ha ő nem akar beszélni róla, beszélj te.

2013. febr. 17. 12:03
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem várj még vele fél év az szinte semmi

várj legalább addig míg ő fel nem hozza a témát célzások nélkül

2013. febr. 17. 12:04
 3/8 anonim válasza:

Figyelj ha elég felnőttnek érzed magad hozzá az egy dolog..

Lehet viszont hogy ő még nem szeretne ennyire mélyen belemenni a dologba.

Tudom a mai fiatalság nem igazán értékeli már a hosszútávú kapcsolatokat, de szerintem egy mélyebb kapcsolatban élvezni a szexet és egy alig pár hónapos fellángolás miatt nem ugyan az a dolog.

Ha nem akarod felhozni a témát akkor ne is hozd fel.

UI: Ne vedd sértésnek, de tanulj meg helyesen írni, mert ez borzasztó.

2013. febr. 17. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:

Sugározd az agyába...

Most komolyan,honnan tudja a szerencsétlen mit akarsz?

Mondd el vagy adj neki testjeleket.

2013. febr. 17. 12:17
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Előszöris, miért nevetsz minden sor végén? Ez a téma nem olyan vicces, mint ahogy neked annak tűnik. És nem, egyáltalán nemvagy érett szerintem, de ezt ki vagyok én, hogy megmondjm. Komunikáció...
2013. febr. 17. 12:58
 6/8 A kérdező kommentje:
siettem azért irtam egybe sok mindent. a mosolygások meg csak megszokás ... :D szerintem ebből nem nagyon lehet megitélni hogy mennyire vagyok érett
2013. febr. 17. 22:23
 7/8 A kérdező kommentje:
ha kell tudok az lenni. de tényleg alapbó egy mosolygós lány vagyok... aki mindenkit felvidít.. ettől még lehetek érett.
2013. febr. 17. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
ja és szeret nagyon, és szerintem csak félt még ettől..és tényleg 2 évet várt rám.. mert én nem szerettem
2013. febr. 17. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!