Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ti pozitívnak tartjátok azt,...

Ti pozitívnak tartjátok azt, ha két pár szüzen házasodik össze?

Figyelt kérdés
Értelmes,kultúrált válaszokat várnék kíváncsiságból!

2013. febr. 16. 01:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

" teljesen lényegtelen hogy az esküvő előtt vagy után házasodnak össze"

Ezt csak én nem értem ?:DDD

2013. febr. 16. 12:49
 12/18 anonim válasza:
61%
Drágám mikor tanulod meg hogy két pár, az összesen négy ember :D vagy egy pár, vagy két ember, két pár nem tud összeházasodni se szüzen se nemszüzen...
2013. febr. 16. 13:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tartom annak, de az ő dolguk.
2013. febr. 16. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Én azt tartom pozitívnak ha olyan két ember házasodik össze akik elsők voltak egymásnak,de már házasság előtt élnek szexuális életet nem csak utána,ugyanis sok múlik a szexen,és az igazi szerelem csak úgy alakul ki ha minden módon ismered a másikat.
2013. febr. 16. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem, mert ha rossz a szex, akkor az könnyen a házasságukba is kerülhet.
2013. febr. 16. 18:42
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. febr. 16. 18:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem, nemhogy nem tartom pozitívnak, de egyenesen abnormálisnak tartom.

Manapság a házasság előtt évekig együtt járnak a párok. Addig mit csinálnak? A pasi k.urvákhoz jár, nyilván, a nő meg maszturbál? Minek a párkapcsolat?

Mert régebben elég hamar eldöntötték, hogy jöhet a házasság, addig kibírták. A lányom mondjuk 18 évesen férjhez mentek. Nem 30 évesen.

A másik meg, amit már itt többen leírtak, hogy nem veszek zsákbamacskát. Mi van, ha impotens, vagy perverz?

2013. febr. 16. 22:01
 18/18 anonim válasza:
Attol függ mennyire fontos számotokra a szex.. Mert ha csak gyerekcsinalaskor..akkor lehet ossze is jon :) én tuti soha nem mennek ugy hozza valakihez h nem voltunk eggyütt. Azon a véleményen vagyok..a szex tart össze egy kapcsolatot.. Bármennyire lehetek szerelmes..ha nem adom meg azt ami kell a paromnak vagy forditva..szerelem ide vagy oda..elobb utóbb valtanank mindketten.. Szerintem
2015. okt. 26. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!