Most már komolyan hátrányosabb helyzetben van az, aki férfi létére szűz, mint egy fogyatékos vagy nyomorék?
Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 11:01
21/34 A kérdező kommentje:
Én már semmilyen életet nem tudok elképzelni magamnak. Soha semmilyen kapcsolati viszonyom nem volt lányokkal, így mégis mi a p*cs*met tegyek? Gyúrhatok egyéni karrierre is, amivel sz*rt nem érek ugyanúgy, ha egyedül ,,élvezem" ki.
2013. febr. 15. 12:20
22/34 anonim válasza:
mit tegyél? kezdetnek igyál meg 6 feles páleszt, bátorítónak. majd írj rá neten az összes csajra akit meg akarsz dugni :D esetleg ha van csaj aki jó haverod mondd neki h hozzon össze valakivel. bár ezt mondhatod bármelyik ismerős csajnak is, akivel néha szoktál beszélni.
23/34 anonim válasza:
hagyjátok, reménytelen. :) elhatározta, hogy elmerül az önsajnálatba. meg is érdemled, apukám.
24/34 anonim válasza:
Szóval te a párkapcsolatban látod az életed célját. Akkor meg tegyél érte és ne a múlton kattogj. 1ik csaj lepattint, menj a másikra, 1000ből 1 csak összejön, ha nem akkor 10 000 ből 1.
25/34 anonim válasza:
Biztos "sokat" tettél azért, hogy legyen kapcsolatod.... Ezen az oldalon, na meg sajnos egyébként is egy rakás fiú sajnáltatja magát össze-vissza, meg nyavajog, hogy szűz, nincs élete, nem kell senkinek, ronda..stb. De 70%-uk még életben nem tett lépést egy nő felé sem,nem közeledik, hanem csak szenved a 4 fal között azon, ami a saját hibája. Nincs olyan ember, aki senkinek sem kell... Egyszerűen tehetetlen ember vagy te is... ha az itteni nyavajgás helyett törekednél arra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból,hogy ismerkedj, és felvállald az elutasítást is esetleg, akkor már rég nem lennél szűz , sőt! Nem fog berepülni a királylány az ablakon és megerőszakolni... Ez a férfiatlanság a kiborító...Ettől a legtöbb csaj kikészül. Amúgy ezt a szüzesség parát sem értem... Egyrészt kiírod a homlokodra, hogy szűz vagy, vagy mi? Ki látja? Másrészt, ha egy csajt érdekelsz, és nem csak a szex miatt, akkor baromira nem fog elküldeni a francba azért, ha esetleg nem leszel eleinte jó az ágyban... Az sem a szüzességtől függ... van akinek már sok nője volt, mégis szar az ágyban. Túlreagálod az egészet, és szánalmas vagy, hogy ilyenért kinyírnád magad.
27/34 anonim válasza:
Attól nyomorék, hogy magát annak hiszi.
28/34 anonim válasza:
Barátom 21 volt és szűz mikor találkoztunk, de teljesen lazán és normálisan viselkedett. El sem akartam hinni, hogy még szűz. Én igazából ez a tény sem gátolt meg abban, hogy vele folytassam a kapcsolatot.
Kapard össze magad és éld az életed.
29/34 anonim válasza:
Nem tudom melyik a jobb pasi a nők szemében (pasi vagyok ezért nem tudom) aki minden este mással bújik ágyba vagy aki senkivel sem volt. Persze egyén válogatja. Aki csak 1 akar lenni a sokból avagy naiv és azt hiszi hogy majd miatta megváltozik az az előbbit választja. aki meg kapcsolatot akar az az utóbbit (persze csak akkor ha szimpi és normális.)
annyira fel van fújva ez a szüzesség téma, hogy nagyobbra már nem is lehetne. Közben meg az átlag emberek magasról lesz@rják az egészet.
30/34 A kérdező kommentje:
A probléma az, hogy én marhára nem vagyok ,,normális". Persze nem olyan értelemben, hogy ártok bárkinek is, de egyértelműen látszik rajtam, hogy nem stimmel valami. Talán komolyan fogyatékos vagyok agyilag.
2013. febr. 15. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!