Most már komolyan hátrányosabb helyzetben van az, aki férfi létére szűz, mint egy fogyatékos vagy nyomorék?
ma 11:43
Elég nagy köcsög vagy. És abszolút nincsen igazad.
Nem az a baj hogy szűz vagy. Azt rajtad kívül úgysem tudja senki. Önbizalmad nincsen. Járj többet társaságba, változtass a ruhatáradon, menj el fodrászhoz, csípd ki magad. Ezek sokat lendíthetnek az önbizalmon.
Legvégső esetben meg menj el k*rvához.
Ha 25 évesen ennyi eszed van, hogy a nyavalyás szüzességed miatt öngyilkos akarsz lenni, hát tényleg nem lenne kár érted. Segíts magadon, más nem fog.
Ha tudnád,hogy hány szűz lány van felnőtt fejjel, akit ugyanígy bánt a dolog...
Én ugyan nem vagyok már szűz, de szingli vagyok és semmivel nincs több esélyem, mintha szűz lennék, ugyanis nem így kezdem a beszélgetéseket. "Szia, nagyon szép a szemed, szűz vagyok"
Töketlen vagy te, nem egyéb.
És szerinted ez az egyetlen célja az életednek? Járt el sportolni, legyen hobbid, tarts kutyát, mittudomén.
Nem csodálom,hogy ezzel a kisugárzással nem nagyon akarlak közeledni feléd -amit amúgy is neked kéne ugyebár megtenni- . Kérdezd körbe az ismerőseidet, hogy mi a baj veled. Nem a szüzességet fogják mondani. Te agyban is szűz vagy, ez a baj.
A 11:47-esnek akartam eredetileg, de lényegtelen..
A kérdező már úgyis be van csavarodva, már vagy egy tucat éve recskázhat és az a legnagyobb baja hogy még nem dugta hús-vér p1nába. Ezért felkötni magad, hát... Meg szegény lányok.. Ismerek ilyen szüzikét.. A csajokat csak megdugni akarja. Kb. az egész férfitársadalmat lejáratta már, de még mindig érintetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!