Sok szüzességen görcsölő/görcsölt férfi, ti milyen helyzetben látjátok magatokat?
Három megoldást hallottam:
-prosti
pro: első alkalom megvolt, bizonyos magabiztosság, élvezet
kontra: sikerélményt egyáltalán nem ad, van aki szarul érzi magát miatta utána (még akkor is ha természetesen élvezte), drága, hiányzik a szeretet
-csajozást "tanulás", tehát heti szinten sok órát abba fektetni, hogy minél több nőt ismerjen meg az illető, minél hatékonyabb legyen a randikon stb.
pro: valódi sikerélmény, igazi párkapcsolat megtalálásának esélye, olcsó-persze ehhez a megfelelő nő is kell
kontra: sok időt igényel, sok nőt kell megismerni, elrontott randik, ráadásul aki még szűz, az frusztrált a csajozással kapcsolatban, valahogy ez visszahúzza
-"ne görcsölj, majd jön a nő amikor nem is számítasz rá"
pro: sok társasági ember lehet sokáig szűz, de valóban megvan az esélye arra, hogy bármikor alakuljon valami
kontra: nem mindenki társasági ember. Na velük mi van? (köztük én is). Ha nem ismernek meg új embereket, nem is lesz lehetőség se.
Szerintetek melyik lenne az ideális választás? 18f
Nekem a köztes jött be. Találtam egy olyan nőt, aki nem is tetszik meg nem is érdekel és belevágtam. A második alkalom másik nővel már az ismerős terepen járók magabiztosságával történt:) Nem szabad a témára ráizgulni: le vannak szarva a nők, hogy mit éreznek meg mit gondolnak rólatok. Az első a tiétek csakis és szemétség elvárni egy egész tapasztalatlantól, hogy "teljesítményt" nyújtson. Majd lesz teljesítmény 3 hónap után, sikít majd:)
Amúgy érdekes, sok nő húzódozik a szűz fiútól: elvárásai vannak bőven a férfiakkal szemben, de ők maguk azt a kis "munkát" nem vállalják be, hogy a fiúból férfit faragjanak. Méltatlanok is az élvezetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!