Meddig képes várni egy férfi?
Tudom, klisé már ilyet kérdezni. A kapcsolatom még eléggé friss, igazából most alakulgat (persze már összejöttünk). A barátom eléggé tapasztalt már, én viszont még szűz vagyok... Nem akarok neki határidőket adni vagy bármi ilyesmi! ... de én nem érzem még készen érzelmileg magam erre. Rámehet erre a kapcsolatunk? Nem tizenévesek vagyunk..., de az igazság az, hogy bizalmi kötelék korántsem alakult ki még köztünk. Nem mondja ő, de tudom, hogy nagyon szeretné már.
22/L (A korom és a szüzességem kapcsolatát - ha lehet - most ne vitassuk)
30/F
"Bár állítása szerint most komolyan a szándékai."
MOST komolyan? Miért, eddig nem volt komoly? Olyan érzésem van, hogy azért nem akarod jobban kifejteni a sztorit, mert legbelül te is tudod, hogy nem kellene bíznod benne és járnod sem kellene vele. Tök ilyen érzésem van...
8
Minden pasinak komolyak a szándékai mig meg nem dönt, de hogy valójában azok voltak-e, az mindig utána derül ki. Úgy hogy még éveket várathatod, de a valóság ugyis csak utána derül ki.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!