Félek tapizni a nőket, mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Most olvasok egy könyvet arról, hogy a nők mennyire igénylik az érintést, meg, hogy a párbeszédek nagyobb része nonverbális, tehát az érintések, gesztikulációk.
De én nem tudok addig megérinteni egy nőt, amíg ő nem érint meg, vagy azt nem mondja hogy lehet.
Persze ez ritka, már körülbelül évek óta nem tapiztam csajt. Mit tehetnék ellene? (Azért ebbe a témába írtam, mert tapasztalatlan vagyok, nemhogy szex terén, de még egy sima segg simogatás se volt:(
Nem szeretném elcseszni a legjobb éveimet semmittevéssel, de egyszerűen gyáva vagyok.
18f
2013. febr. 4. 21:27
1/8 anonim válasza:
Bátorság! Mondjuk én ha ilyen fiúval találkoznék, akkor mondanám neki, hogy lehet, vagy irányítanám a kezét. 18l
2/8 A kérdező kommentje:
Milyen jó is lenne:)
2013. febr. 4. 21:30
3/8 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy mindent lehet amíg nem szól, persze nem támadom rögtön le, hanem finoman bevezetem.
4/8 anonim válasza:
Én azt utálom, mikor félénken fognak meg, félénken simogatnak. Egy férfi legyen határozott, mi nők nem eszünk férfiakat, erős támaszra van szükségünk. Ha az első randin eljátszod az anyámasszony katonáját, rögtön elmegy majd a kedve. De azért ne vidd túlzásba a tapit sem, győződj meg róla, kölcsönös e a vonzalom. Arany középút.
5/8 A kérdező kommentje:
Milyen érintésekkel lehet kezdeni? Azt se tudom:( mármint amin nem sértődik még meg, akkor se , ha nincs még vonzalom.
2013. febr. 4. 21:36
6/8 anonim válasza:
Hát a csipővel kezd majd lassan húzd lejjebb a kezed..:)
7/8 anonim válasza:
hát ne nyúlj be alája XD és ne rögtön a mellével kezdj XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!