Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Elítélendő cselekedetet tettem?

Elítélendő cselekedetet tettem?

Figyelt kérdés
Mindig szép lány voltam a visszajelzések szerint, de senkinek nem adtam oda magam szexuálisan. Viszont az utóbbi pár hétvégén más volt a helyzet. Bulik sorozata volt és elvesztettem a szüzességem egy fiúval és a többi hétvégéken mindig más fiúval voltam. Nem is értem magam, hogy miért tettem ezt. 23/L
2013. febr. 3. 15:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Nem,nem lettél ribanc.Elég sokat vártál vele,hogy megtedd,és jól érezd magad.

Ha mindenben az itteni irigy s*ggfejekre hallgatnál,elmenne melletted az élet.Kíváncsi lennék az olyan csajok/pasikra akik mindig itt háborognak,hogy ribanc,lotyó stb,hogy ők milyenek.Apácák e vagy papok?Nem nyilván egyik se.

Most akkor még egyszer: a ribancság nem a szexuális kapcsolatok számától függ,hanem a viselkedéstől.Ha nem tudja rólad mindenki,hogy mennyi volt,akkor nem vagy ribanc,ellenben ha az egész város fújja hogy mennyivel volt dolgod,meg minden buliban ott vagy és tivornyázol,akkor az vagy,nem is kérdés.Szóval,ha nem folytatod rendszeresen,akkor nem leszel elítélendő.

2013. febr. 3. 16:50
 12/18 anonim ***** válasza:

23 évesen itt volt az ideje :)

én egyáltalán nem itélnélek el ezért.

de azért összejöhettél volna egy pasival a sok közül.

2013. febr. 3. 16:56
 13/18 anonim ***** válasza:

Azért ugye védekeztél?

Mert, ha nem akkor, fogadd őszinte gratulációm!

Amúgy meg... Ki nem szarja le ?

Ha ezt egy kapcsolatban játszod el, akkor véleményem szerint az undorító és gusztustalan.

így meg volt pár kellemes hétvégéd. :D

2013. febr. 3. 18:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Megnyugtató a hozzáállásotok. :) Igen, természetesen mindegyik alkalommal védekeztem.
2013. febr. 3. 20:19
 15/18 anonim ***** válasza:
akkor no para
2013. febr. 3. 20:33
 16/18 anonim ***** válasza:
52%

Én 18-tól 19,5 éves koromig összesen 3 sráccal feküdtem le.És ebben benne van a mostani párom is.

Szóval jó-jó élvezed az életet,de ahhoz szerintem nem kell mindenkivel lefeküdni aki csak szembe jön veled.Azért legalább szerelemből tennéd amit teszel.Érzelmek nélkül b@szni csak a kutyák szoktak!! Én azért azt mondom neked,hogy keress egy rendes srácot akivel szeretitek egymást és vele annyiszor fekszel le ahányszor csak akarsz!!

23/N

2013. febr. 3. 21:54
 17/18 anonim ***** válasza:

nem elitélendő.

mennyi sráccal szexeltél összesen?

mennyi idő alatt?

volt extrém kalandod is ezalatt?

2013. febr. 4. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem már régóta vágytál a szexre (tudat alatt vagy fölött) és most kibukott. Védekeztél, a jelek szerint nem történt semmi gáz, úgyhogy nem elítélendő és egyáltalán, semmi gond.

Viszont ha már eljutottál idáig, hogy megtorpantál egy pillanatra, hogy most mi is van, akkor javaslom, hogy gondold át, mire vágysz és cselekedj annak megfelelően.

Egy barátom mondta egyszer, hogy régen azzal feküdt le, akivel lehetett, most meg már csak azzal, akivel akar. Ez egy fontos fejlődési állomás az életben :-)

2013. febr. 18. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!