Miért elítélendő 20 felett a szüzesség?
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 21:38
4/22 anonim válasza:
Magyarországon a Btk szerint büntetendő is.
5/22 anonim válasza:
én is túlléptem már de nem érzem cikinek...
6/22 anonim válasza:
Ezt én sem tudom... Szerintem azokat az embereket akik ilyen korban is szüzek, illene megbecsülni. Meglátásom szerint a 20 évesek körében 3 alternatíva létezik: az egyik árulja a testét, a másik még szűz, a harmadiknak viszont komoly kapcsolata van és esküvőn töri a fejét. 15 éve ilyenkor még az első csókján sem volt túl mindenki... és ide jutottunk tényleg, hogy lenézik a tisztességes embereket.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy ciki, mert szerintem egyáltalán nem az. Csak azt nem tudom megérteni, hogy nézik nézik rossz az ilyen szüzeket. Főleg, ha fiúról van szó.
2010. aug. 18. 21:47
8/22 anonim válasza:
Nem elítélendő, hanem megbecsülendő, tisztelendő! :)
20/L
9/22 anonim válasza:
Nem elítélendő szerintem, csak.. hogymondjam. Aki még 20 felett szűz, azzal valami "baj" van. Hogy lehet, hogy ennyi idős korára nem talált egy olyan párt, aki elvenné a szüzességét. Nem rosszból mondom, én is elmúltam 20 és szűz vagyok, egyszerűen csak fura, hogy jé, hát ő meg mit csinált egészen idáig?
10/22 anonim válasza:
Nem elítélendő, csupán felfogás kérdése valakinek nem tetszik és csodálkozik más pedig favorizálja.
Baj pedig szerintem nincs csupán eddig mással foglalta le magát pl suli, tanulás, 7végén kész volt és belazult egész héten tanult 7végén belazult aztán hopp elrepült 8-10 év.
Van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!