Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért elítélendő 20 felett a...

Miért elítélendő 20 felett a szüzesség?

Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 21:38
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
23%
A szüzesség olyan mint a dinnye. Ha sokáig nem vitték el, kétszer is megnézed, lehet hogy belül defektes.
2010. aug. 18. 23:46
 12/22 anonim ***** válasza:
Csak börtönbe ne kerülj!
2010. aug. 19. 02:10
 13/22 anonim válasza:
100%

Én sem tartom elítélendőnek!! Azokat tartom elítélendőnek, akik pl. 15 éves kislányt bátorítanak a szexre, "mert miért ne lenne érett rá".... Az egyik ilyen kérdésnél össze is vesztem a "kedves" válaszadókkal... :D

19/l, és én is szűz vagyok!!

Ja, és nem vagyok "defektes", ahogy az előbb írta valaki...

2010. aug. 19. 14:19
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
ha kínosnak érzed valaki előtt, csak ennyit mondj:"várok az igazira.nem fogom feldobni az elveim, én nem érzem kínosnak:)
2010. aug. 19. 15:52
 15/22 anonim ***** válasza:

hat igaz en defektes vagyok(az egyik labam rovidebb egy kicsit mert nem raktak hejre rendesen egy tores utan a csontot :)) )

es egyszer y-messengeren egyik ismerosom mindennnek lehordott mien huje meg bena vagyok ,hogy meg nem volt baratnom :)) az ota is fekete listaban van :P

2010. aug. 19. 20:19
 16/22 anonim ***** válasza:

21f vagyok meg sz...

:P jah es mivel elottem valaki szoba hozta puszin kivul meg nem volt

tobb .....

a kb fel eve egyszer megproboltam lesmarolni egy lany akivel

beszelgettem az egyetem fele menet es mielott be ment volna az ajton a

bucsu puszi helyet gondoltam miert ne legyen tobb csak amikor kozel

mentem hozza annyira igultam hogy a labara leptem :)...... kesobb

kibekult a volt baratjaval ugyhogy nem lett belole semmi :(

-mikor meg setalgattnk neha meg szuz volt a lany amit nem szegyelt

bevallani .... de miutan kibekult a baratjaval nem sokkal utann

beszamolt arrolis sajnos ,hogy mar nem az .. egy vilag omlott ossze

bennem :( nagyon beleszerettem

2010. aug. 19. 20:29
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

"Szűz" vagyok és húsz felett. Én is azt szoktam mondani, hogy "várok az igazira, nem fogom feldobni az elveim". A baj az, hogy ez már lassan saját magamnak is hamisan cseng. Várok az igazira? És honnan tudjam, hogy megtalálom? Egyáltalán minek várok? Lett volna lehetőségem szexre, komolyabb kapcsolatra, de visszakoztam. Miért? Nem tudom. Tényleg nem. Mondjuk mára rég vége lett volna így is, úgy is: a lány, akibe évekig szerelmes voltam átlag kéthetente cserélte a pasijait. De akkor is bennem motoszkál, hogy mi van, ha pont nálam állt volna meg? Hülyeség, persze. De egy próbát talán megért volna. Valahogy anno, kb. 16 évesen, mégsem mertem belevágni. Fene sem tudja már miért. Így meg egyre kínosabb lesz. Nem azért mert leszólnak miatta, ez még nem fordult elő. Valahogy magam számára kínos. Mindig mondogatom, hogy én választottam anno,stb. De az igazság az, hogy egész egyszerűen már gyűlölök emberek közé menni: akárhányszor meglátok egy kézenfogva sétáló vagy ölelkező párocskát, mindig elfog az irigység pár másodpercre. Aztán rámjön valami tömör mélabú és önutálat, ami sokszor az egész napomat menthetetlenül elcseszi.

f/21

2010. aug. 21. 22:52
 18/22 Đitti válasza:

Egyáltalán nem elítélendő.Az ilyen lány egyszerűen csak nem találta meg azt az embert, akinek odaadná.

Nekem is van egy barátnőm,aki hasonló cipőben jár és nagyon aranyos, csinos is, de sajna a viselkedése kicsit gyerekes néha.A fiúk is látják rajta,h tapasztalatlan és nagyon kevesen közelednek hozzá:(

mondjuk,ha pasi lennék,engem ez nem riasztana...

2010. aug. 23. 10:09
 19/22 anonim ***** válasza:

10.09

Hány éves a barátnőd?Ha kérdezhetem. Azért kérdezem, mert

én is néha elég gyerekesen viselkedek(persze tudok komoly is lenni) Szóval akkor sosem lesz pasim?S::D Francba.

18 éves vagyok amúgy.

2010. aug. 23. 11:34
 20/22 anonim ***** válasza:
22:52 hat sajnos en is igy vagyok ezzel neha ....
2010. aug. 23. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!