Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szuz vagyok es a baratomnak...

Szuz vagyok es a baratomnak lehet h kicsit spermas volt a keze, lehetseges h ennyitol terhes legyek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 15:04
1 2
 11/19 anonim válasza:

Ha a sperma még nem száradt meg és egy kicsit sem törölte me a kezét ujjazá előtt, akkor igen, lehetsz terhes. Ha csak a csiklódat izgatta, akkor nagyon minimális az esélye, de ha rendesen bedugta az ujját akkor sokkal nagyobb rá az esély, hogy terhes lettél.

17 szűz fiú.

2013. febr. 3. 15:25
 12/19 anonim válasza:

11. válaszoló vagyok.

Ha annyira parázol vegyél esemény utáni tablettát. Még mindig jobb mint ha 2 hét múlva nézed a pozitív terhességi tesztet, és jó pénzért abortusz...

2013. febr. 3. 15:28
 13/19 A kérdező kommentje:

5. Ez igen:D

7. Hat ez nem nyugtatott meg.. Persze tudom h nem is az kell,mert az csak rosszab ha tevhitekbe rintgatom magam. Nemsokara meg kene jonnie ha ket hetig nem jon meg ,csinalok. De nem akarom...:| Ez eszembe se jutott h lehetseges,h terhes leszek. Csak most otlott eszembe h mi van,ha... De annyira nem akarom.:/ Hat igazabol nem tudom,h megtorolte e. Nem is igazan ugy volt a keze olyan,csak veletlen elkerulhetetlen okokbol lehetett olyan.

2013. febr. 3. 15:30
 14/19 A kérdező kommentje:
De esemeny utanit csak receptre lehet nem? Es en meg sosem voltam nogyogyasznal meg sima orvoshoz sem akarok igy menni mert ha elmondja a szuleimnek? Igen biztos jobb a gyogyszer de felek.
2013. febr. 3. 15:33
 15/19 anonim ***** válasza:
a gyógyszer sem túl jó megoldás, mert teljesen felborítja a hormonháztartásodat, és iszonyatosan fogsz vérezni tőle.. menj el orvoshoz. Úgy tudom, nem kell már recept.
2013. febr. 3. 16:00
 16/19 anonim ***** válasza:

szűz vagy ugyan még, de hamarosan szeretkezni fogsz

épp ideje elmenni nőgyógyászhoz

aki majd az első aktus után megnézi, hogy minden rendben van-e, szépen átszakadt-e a szűzhártyád stb.

nem tudom mért kell úgy parázni a nőgyógyásztól?? elég felnőtt vagy a szexhez akkor irány a nőgyógyász

és akkor talán nem is paráznál ilyen marhaságokon

2013. febr. 3. 16:03
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem a nogyogyasztol felek(mert ez igaz,ha eleg erettnek erzem magam a szexhez akkor ahhoz is legyek eleg erett h elmenjek orvoshoz), hanem anyamektol...:/ Nem vagyok opyan jo kapcsolatban a szuleimmel,peldaul a mostani baratom az elso,akirol tudnak. Szerintem abban a hitben elnek,h o is az elso baratom. Eleg furcsa lenne odaallitani anyu ele h bocs,menjunk mar el nogyogyaszhoz mert lehet h terhes vagyok,szivrohamot kapna. Bar jobb lenne most,minthogy akkor kapjon szivrohanot mikor kiderul h terhes vagyok.
2013. febr. 3. 16:19
 18/19 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

nőgyógyászhoz önállóan is elmehetsz

a teszt pedig két héttel az eset után mutat eredményt - ehhez sem kell anyukád

2013. febr. 4. 10:16
 19/19 anonim ***** válasza:
mindenesetre a nőgyógyásszal közöld, hogy még szűz vagy, mert anno én mikor elmentem kérdés nélkül felakart nyúlni a gumikesztyűvel. És a nővér állította le, mondva, hogy lehet-hogy még szűz vagyok, és nem kéne felnyúlnia. Erre az orvos nevetve mondta, hogy ugyan már biztos nem szűz. Erre én mondtam, hogy de igen az vagyok.. és teljesen ledöbbent. Úgyhogy közöld vele, mert sok bunkó orvos van..
2013. febr. 4. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!