Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehetséges, hogy terhes...

Lehetséges, hogy terhes legyek? Ugye nem az?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok, de a barátommal 2 napja pettingeztünk és a végét kicsit bedugta. Nem is paráznék, de ma fürödtem és láttam h jött ki belőlem ilyen hártya szerű piros valami, kisebb és nagyobb darabokban. És folyik belőlem valami fehér, de ő nem ment el, épp csak váladékozott, ha meg el is ment volna már aznap látnom kellett volna ha fürdök.

Abban reménykedek, h csak valamit összeszedhettem, "vicces" de tiszta szívemből kívánom, h valami ilyesmi legyen...

2011. nov. 12. 14:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Végülis egy gyereket is összeszedhettél!
2011. nov. 12. 14:26
 2/7 anonim ***** válasza:

"a végét kicsit bedugta"

Ő csak ne dugdosson semmit sehova óvszer nélkül! A pettingnek pont hogy az lenne a lényege, hogy enélkül elégítitek ki egymást. (kéz, száj, és nem konkrét aktus) Inkább legyen nálatok óvszer a biztonság kedvéért, ha úgy érzitek, hogy lehet, hogy nem bírjátok ki.

Mind petting, mind konkrét aktus esetében a higiénia nagyon fontos a fertőzések elkerülése végett. Nem árt előtte letusolni, vagy ha nemrég tusoltatok és közben nem voltatok wc-n, akkor is legalább megmosakodni alulról.

2011. nov. 12. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

istenem az elődváladék is tartalmazhat spermát.Szerintem menjetek el orvoshoz hogy írasson fel esemény utáni tablettát.

F

2011. nov. 12. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2011. nov. 12. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
az nem pettingezés, hanem pettingelés,a kérdésből adódóan egy "értelmes,felvilágosult" lány lehetsz te is, bedugni,ne dugjon be semmit, használjatok óvszert, bár nektek baromira nem kéne még szexelni, ennyi ésszel, az előváladék és tartalmaz spermiumot,mond csak hány éves vagy?
2011. nov. 12. 15:36
 6/7 anonim válasza:
Szerintem a "hártya szerű piros valami" az a szűzhártyád lehet.Attól függ mennyire "dúgta" be a "végén"... Az a fehér valami meg felfázástól vagy gombás fertőzéstől lehet.Mind a kettőt kezelni kellene.Úgyhogy szerintem látogass el a nőgyógyászhoz vagy ha oda nem is a háziorvoshoz mindenképpen.Megkérdezném menni idős is vagy?...
2011. nov. 12. 18:06
 7/7 A kérdező kommentje:

Eredetileg úgy írtam le h pettingelés, de a gép pettingezésre javította, de ha neked van helyesírás javítód, neked sem fogja elfog adni. A szűzhártya az ujjazástól szakadhatott el, és igen épp csak a vége volt.

Amúgy meg 18.

2011. nov. 12. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!