Lehetséges, hogy terhes legyek? Ugye nem az?
Szűz vagyok, de a barátommal 2 napja pettingeztünk és a végét kicsit bedugta. Nem is paráznék, de ma fürödtem és láttam h jött ki belőlem ilyen hártya szerű piros valami, kisebb és nagyobb darabokban. És folyik belőlem valami fehér, de ő nem ment el, épp csak váladékozott, ha meg el is ment volna már aznap látnom kellett volna ha fürdök.
Abban reménykedek, h csak valamit összeszedhettem, "vicces" de tiszta szívemből kívánom, h valami ilyesmi legyen...
"a végét kicsit bedugta"
Ő csak ne dugdosson semmit sehova óvszer nélkül! A pettingnek pont hogy az lenne a lényege, hogy enélkül elégítitek ki egymást. (kéz, száj, és nem konkrét aktus) Inkább legyen nálatok óvszer a biztonság kedvéért, ha úgy érzitek, hogy lehet, hogy nem bírjátok ki.
Mind petting, mind konkrét aktus esetében a higiénia nagyon fontos a fertőzések elkerülése végett. Nem árt előtte letusolni, vagy ha nemrég tusoltatok és közben nem voltatok wc-n, akkor is legalább megmosakodni alulról.
istenem az elődváladék is tartalmazhat spermát.Szerintem menjetek el orvoshoz hogy írasson fel esemény utáni tablettát.
F
Eredetileg úgy írtam le h pettingelés, de a gép pettingezésre javította, de ha neked van helyesírás javítód, neked sem fogja elfog adni. A szűzhártya az ujjazástól szakadhatott el, és igen épp csak a vége volt.
Amúgy meg 18.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!