Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűzként mindig elmennék egy...

Szűzként mindig elmennék egy prostihoz kipróbálni, de amikor rászánom magam, mégis meggondolom magam, nem megyek el. Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés

20 felüli szűz vagyok, már levezetném a szexuális feszültséget magamból, mert úgy érzem, hátráltat az életben a koncentrációban.

Mikor elhatározom magam, hogy elmegyek prostihoz, megnézem a képeket, olvasok hozzájuk bejegyzést, és elmegy a kedvem a prostiktól.

Aztán később megint előjön a vágy, aztán megint elmegy a kedvem a prostiktól.

2013. febr. 2. 14:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Úristen mennyi agyhalott barom válaszoló van, még a levegő is jobb lenne nélkülük.

Én tudom mi a bajod, és egyszerű hogy rohadtul nem kell neked prosti, csak egy normális hűséges barátnő kell, akivel eltudott veszíteni a szüzességet. Én is így voltam vele, hogy szűz vagyok nincs barátnőm ezért a beszámolókon keresek egy prostit volt is rá pénzem egész jó árak is vannak, de aztán arra gondoltam, hogy tényleg el kell ennyire sietettnem, és jó lenne egy teljesen vadidegennel szeretet nélkül lefeküdni? Aztán bölcsen döntöttem és nem mentem el, inkább várd ki a megfelelő kapcsolatot és próbálkozz normális lányoknál.

2013. ápr. 10. 10:05
 12/13 anonim ***** válasza:

jézusom fiúk:D

kérdező, minden provokáció nélkül: arra esetleg nem gondoltál, hogy azért vagy még szűz, mert ilyen töketlen vagy? könyörgöm, arra nem tudod rávenni magad, hogy egy prostihoz elmenj, pedig annak aztán semmi következménye nincs, legalább már végre túllennél a dolgon, szereznél egy kis önbizalmat tapasztalatot és nem minden gonolatod e körül járna.. inkább tedd meg, mint hogy ezen rágódsz.. nekem vannak olyan pillanataim az életben -elég gyakran:D-amikor annyira fel vagyok töltődve, hogy szinte bármilyen kockázatos dolgot bevállalnék és csak a spontaneitásnak élek. na te is próbálj meg elkapni egy ilyen pillanatot, lehúzol egy vodkát és mehet a menet, el sem tudod képzelni onnatól kezdve milyen könnyen megy majd a csajozás, mert nem kell arra gondolnod, hogy "b*szki még szűz vagyok"

másfelől viszont annyira túlbonyolítod a helyzetet, hogy az egy nőt is megszégyenít:) ha nekem lenne egy pasim, akibe nagyon szerelmes vagyok, akkor tuti, hogy magasról leszarnám, hogy még 23 évesen is szűz, mert nem egy számító, felszínes perszóna vagyok, akiknek ezek a dolgok fontosak.. a legtöbb lány -aki normális- így gondolkodik

2013. ápr. 10. 16:34
 13/13 anonim ***** válasza:
ezzel néha én is vagyok így. hiába, csóró vagyok!
2013. ápr. 10. 17:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!