Visszatérhetek a gyedre ha már gyesen vagyok? Meggondolom magam mikor már dolgozom és mégis inkább otthon lennék.
Figyelt kérdés
Fiam most lesz majd egy éves. Viszont nem tudom igazából hogy mit is akarok. Dolgozni, vagy itthon lenni. A pénz kell és hát ez a döntő. Viszont ha a fiamnak mégse jön be a bölcsi és beteg lesz vagy akármi van a munkahelyemen akkor még visszatérhetek a nekem megjáró gyedre vagy nem. Onnantól vár csak a gyest fogom kapni ha már megigényeltem egyszer? Nem lehet visszacsinálni ha úgy érzem nem múködik a dolog?2009. okt. 8. 18:30
1/3 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy jól kitolsz a kollégáiddal...
2/3 anonim válasza:
A linkben a "választás a különböző ellátások között" címszóval megtalálod a szükséges információkat. Vissza lehet csinálni, először le kell mondani a gyesről és újra gyedet igényelni.
3/3 anonim válasza:
Az elsőnek: talán a gyerek fontosabb mint a kollégák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!