Szerintetek szűz lehet még?
Egy kissé kínos... de megpróbálom érthetően megfogalmazni. Nagyon friss kapcsolatom van, három hete jöttem össze a barátommal. Szexualitással kapcsolatos témákról még nem beszéltünk soha, bár én céloztam már rá - ő viszont mindig terelte a témát. Amikor csókolózunk, akkor is maximum a fenekem fogja meg, valósággal kerüli, hogy a mellemhez vagy bármi máshoz érjen... Ezért kezdtem el gyanakodni. Aztán tegnap csókolózás közben én voltam felül - és hát kicsit incselkedtem vele... erre elkezdett remegni, és néhány másodpercig tisztára olyan volt, mintha elélvezett volna. Szóval... én szűz vagyok még, de nem teljesen tapasztalatlan. Mit gondoltok? Miért kerüli ezt a témát? Két kapcsolata volt eddig, egyik másfél, a másik egy évig tartott.
Engem nem zavarna, ha kiderülne, hogy szűz, sőt imponálna, hogy nem hasonlítgat máshoz.
Elnézést a fura, talán kissé iskolás megfogalmazásért, de így talán érthető. :)
22/L és 25/F
Az is lehet, hogy még meg kell várni az antibiotikum hatását, mert mint tudjuk, csak a túrórudiban a piros pöttyös az igazi... XD
Egyébként már többen is leírták. A szátok nem csak arra való, hogy egyetek és orálisan kielégítsétek a másikat, hanem alkalmas a verbális kommunikációra is. Próbáljátok ki ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!