Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom elvette a szüzessége...

A barátom elvette a szüzességem! De elsőnek úgy hogy gumi nélkül belém rakta és kihúzta de aztán már gumival folytattuk! Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 20:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Akár többször is, hacsak nem vagy meddő.
2013. jan. 29. 20:50
 12/16 anonim válasza:
Ne izgulj ennyitől biztos nem !
2013. jan. 29. 21:00
 13/16 anonim válasza:

Ezt innen nem tudom megmondani, azért pár százalék esély biztosan van rá. Legközelebb már az elejétől húzzon gumit, vagy szedj tablettát.

Amúgy ez az oldal tele van ilyen "terhes lehetek, ha így meg úgy történt az aktus"? típusú kérdésekkel. Ugyebár a GYIK 2006 óta létezik. Az jutott eszembe, hogy előtte az ilyen csajok vajon hol tették fel ezeket a kérdéseket? Na és még régebben, amikor még nem létezett internet? Erre azért kíváncsi volnék. :D

2013. jan. 30. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha az előváladékában volt sperma,akkor igen lehetsz.Ha nem volt,akkor nem lehetsz.Úgyhogy olyan 50-50%-ot mondanék.Úgyhogy szerintem most lehetsz kicsit parás addig,amíg meg nem jön a menzeszed.És legközelebb ne kísérletezzetek gumi nélkül,mert szerintem nem szeretnétek még babát!!!

23/N

2013. jan. 30. 12:31
 15/16 kis manó válasza:
már ne haragudj de ha hallottál már az elõváladékról akkor h engedhetted h óvszer nélkül elkezdje a dolgot?:O
2013. jan. 30. 16:29
 16/16 anonim válasza:
De ami így hónapok múltán sokakat érdekelhet: végül vártál-e kisbabát?
2013. aug. 13. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!