Ki hány évesen vesztette el a szuzességét?
Figyelt kérdés
én 122013. jan. 29. 15:11
21/28 anonim válasza:
Hát bocs, hogy nem minden embernek az a dolga egy buliba, hogy a legelső embernek széttegye a lábát, akinek éppen fasza van, csak hogy ne legyen szűz. Elég szánalmas.
22/28 anonim válasza:
na azért nem egészen így gondoltam ...
term. nem a legelső embernek, hanem tudod egy buliban ált. ismerős banda jön össze, akik között jó eséllyel vannak ilyen-olyan "tetszik meg vonz"-féle dolgok, és pont a házibuli egy tökéletes hely arra, hogy aztán ebből legyen valami. hol máshol?
szal ne forgasd ki !!!!!
23/28 anonim válasza:
attól,hogy tetszik meg vonz,lehet úgy is barátod ha nem fekszel le vele,érdekes módon nekem is volt 10-14-15-17 évesen is barátom még sem feküdtem le velük
24/28 anonim válasza:
Azert a valaszok mellett a szazalek is arulkodik a 12 eves nem ribancok ertelmi kepessegeirol.
26/28 egy.tanacstalan.lany válasza:
25. vagyok
am meg mindig vele vagyok...
27/28 anonim válasza:
sztem az idealis kor az a 17. esztendo....odaig ki lehet birni es van idod atgondolni
28/28 anonim válasza:
23: és mi tartott vissza? itt sokan úgy írnak a sexről, mintha valami borzalmas dolog lenne, amivel tanácsos minél tovább várni, stb, számomra tiszta dili. szerencsére az én környezetemben azért egészségesebb emberek vannak, én nem tudom, hol merre, kinél mitől függ ez, de nálunk 15-16 évesen a többség bizony már aktív nemi életet élt. ahogyan azt se hiszem, hogy összefüggésben lenne az értelmi képességgel (ha csak nem fordítva, bár én inkább pszichés problémákat vélek látni az olyan helyzetekben, amikor valaki 25 évesen is még várja az igazit ... jó duma, de ott vmi más van a háttérben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!