Ki hány évesen vesztette el a szuzességét?
Figyelt kérdés
én 122013. jan. 29. 15:11
11/28 anonim válasza:
18 voltam.
Egyébként 12 évesen még azt sem tudtam, hogy mi az a szex.
12/28 anonim válasza:
hát ez elég baj. és még te mondod másra, hogy agyatlan? mindig is vannak elmaradottabb agyi szintű fiatalok, ez van. amúgy nem kell álszenteskedni, most mi a bajod azzal, ha páran bevallják? mindenkinek 18-at kéne ide írnia és akkor nyugodt lennél vagy mi?
13/28 anonim válasza:
komolyan sok kis taknyos még a tojáshéj a seggén de szexel 12-15 évesekre gondolok,anyátok hol van ilyenkor???
15/28 anonim válasza:
Na mi az, itt már az a jó akin 12-3 évesen végig megy fél megye? Gyönyörű mondhatom.
16/28 anonim válasza:
Én még nem de a korom végett gáz nagyon..
18/28 anonim válasza:
16os!
Nem tudom, hogy hány éves vagy de ez nem gáz, meg ciki stb. Csak a mai fiatalok felfogása.
19/28 anonim válasza:
18!
ez hülyeség! természetesen elég gáz, mert ez egyben azt is jelenti h az egész kamaszkorában, fiatal korában kimaradt minden házibuliból, nyári táborból és egyáltalán közösségi életből? mert hát ha ilyenekre elmegy, akkor előbb-utóbb ott történnek dolgok ugye ... úgyhogy igenis gáz, már bocs, ez elég sokat elárul egy ember személyiségéről.
20/28 anonim válasza:
utolsó,te igen gyerekes vagy az biztos,attól hogy az ember táborozik 16 éven felül eljut egy-egy rendesebb buliba még nem azt jelenti,hogy szexelnie is kell,inkább az a gáz,ha taknyos gyerekként(12-15 pl) már nem szűz,az tényleg elárul a személyiségről sok mindent,nem nevelték meg rendesen agyatlan birka,éretlen, másoknak meg akar felelni,nincs se önbecsülése se tartása,fejletlen személyiséggel szexelni egy hatalmas öngól,és egy 15 évesnek még abszolút kialakulóban van a személyisége nem beszélve egy 12 éves gyerekről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!