Hány éves kortól ciki szűznek lenni?
Figyelt kérdés
Erre nyilván sokan azt válaszolnák, hogy soha hisz várni kell az igazira, de 25-30 év felett már...2008. jún. 3. 15:43
11/15 anonim válasza:
Azért orvosilag elismert tény az, hogy egy bizonyos életkor felett már nem éppen egészséges szűznek lenni. Egyszerűen nem vall mentálisan egészséges személyiségre egy 40-50 éves szűz (na jó, egy apácánál ez máshonnan van kicsit megvilágítva).
12/15 anonim válasza:
nem ciki,csak marha szar...a nőknek általában tetszik,romantikát látnak benne,ha ilyen nőt találsz,vedd el feleségül aztán juhé...
14/15 anonim válasza:
Nem azt a szót hazsnálnám rá ,hogy ciki csak kb ugy 25 éves kor felett már furcsa,ha valaki még egy éjszakára sem tud kapcsolatot kialakitani..valószinüleg semmilyet nem tud,és ezt furcsállom.Persze ez az én személyes véleményem
15/15 anonim válasza:
A mostani világban igen én már 15 évesen elvesztettem :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!