Beszélgetne velem ITT és MOST valaki a szüzesség elvesztéséről? Lenne pár kérdésem.
Szerintem nem kortól függ hanem attól hogy az illető mennyire érett rá,és milyen a viszonya a párjával. De szerintetek a 16 (és lassan fél...) év is korainak számít?
Mit tartatok a legbiztonságosabb védekezési módnak?Sajnos ettől az egytől már most nagyon parázok.(Részben azért is,mert az egyik kedves ismerősömnek nemrégiben nem kívánt terhessége volt , pedig nem felelőtlen volt , hanem baleset...) Óvszerből milyen fajtát gondoltok a legmegbízhatóbbnak?Úgy hallottam hogy a szűzhártya kiszakadása nem feltétlen az első együttlétkor szakad ki ás nem feltétlen jár együtt a vérzéssel.Ez igaz?A vérzés mennyi ideig tart , vagy ez teljesen egyénfüggő? Ellőre is köszönöm.:)
Azért függ a kortól ...
- a te korod szerintem ideális
- óvszer ...
- durexet ajánlom .. magát aktust úgy se fogok élvezni de szerintem ilyenkor nem is azt kell
- Járhat vérzéssel valóban és tényleg nem biztos hogy átszakad
- Egyénfüggő de általában csak egy kicsi vérzéssel jár,letörlitek és folytathatjátok ...
Köszi a választ.
,Magát az aktust úgysem fogod élvezni'
Szerinted feltétlenül kellemetlen és fájdalmas az első , ezt azért mondod?...
A lánynak valszeg az lesz.
Te neked meg azért mert kb gumitól úgy sem fogsz semmit érezni ezt halál komolyan mondom
Én elsőnél úgy voltam hogy ez lenne ennyi ? Azt hittem vmi durvább lesz.Aztán telik idő gyakorlatiasabb leszel tapasztaltabb és egyre jobb lesz :)
Bocsi nem jött át .. :)
Valószínűleg fájni fog lehet kicsit lehet nagyon de az is lehet hogy egyátalán nem.Fektessetek sok időt előjátékba legyél nedves rendesen óvatosan csináljátok és a síkosító sem jön rosszul .. Ez ilyen :)
köszi a rendes válaszokat :)
Igazából a fájdalomtól nem is izgulok , sokkal inkább attól hogy az óvszer kiszakad.Normális óvszerhasználattal , kevés erre az esély?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!