Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az nagy hiba, ha engem nem...

Az nagy hiba, ha engem nem vonz az egyéjszakázás?

Figyelt kérdés

24 vagyok még szűz, de nem akarok fűvel fával szexelni, nem is látom értelmét érzelem mentes szexnek. És nem azért vagyok szűz mert csúnya vagyok. Szerintetek gáz ha így gondolkodok?

Én többre tartom magam annál, hogy így veszítsem el a szüzességem, egy olyan személlyel akit soha többet nem látok.

Egyetlen egy normális társra vágyok, de nemigen van ilyen.

2013. jan. 25. 01:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

4-es, nekem egyik kapcsolatom sem indult egyéjszakásként (és nem szexszel), és mindegyik szuper volt az ágyban. Még a szűz is.

Kicsit egyoldalú a világod. :)

2013. jan. 25. 02:47
 12/16 anonim ***** válasza:
MÁR MIÉRT LENNE GÁZ? hogy lehet ilyen kérdést feltenni? Ez kb. olyan mintha azt kérdeznéd:Gáz hogy tudok olvasni? Oké, nem tudom miért nem találsz normális párt. De nem hinném hogy bárkinek is az lenne a vágya hogy egy vadidegennel veszítse el. Az gáz hogy ilyen hülye kérdést teszel fel. Szerintem 10 emberből 8 vadidegennel veszíti el vagy mi?
2013. jan. 25. 07:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy hiba! Az egy éjszakázásnak már az újabb változata dívik. Ne légy ilyen maradi. Egy éjszaka minimum 4-5 partner kell! Ciki, ha nem így csinálod!

És mellette. Ne nézz bennünket hü lyének az ilyen kérdéssel.

2013. jan. 25. 15:00
 14/16 anonim válasza:
A minden kapcsolat egy éjszakásnak indul csak áttételesen értelmeztem ,mert minden kapcsolatban eljön valamikor az elsö éjszaka,ami vagy sikerül vagy nem stimmel valami,a kémia ahogy mondani szokták.
2013. jan. 25. 17:51
 15/16 anonim ***** válasza:
9%
Megbecsüllek a gondolkodás módodért. :) Ritkán találni ilyen kincset érő embert, ne változtass ezen senki kedvéért sem!
2013. jan. 25. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:

tegnap 22:40

Miért? Mert így senki nem dugja meg majd előtted? :D

2013. jan. 26. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!