Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az nagy hiba, ha engem nem...

Az nagy hiba, ha engem nem vonz az egyéjszakázás?

Figyelt kérdés

24 vagyok még szűz, de nem akarok fűvel fával szexelni, nem is látom értelmét érzelem mentes szexnek. És nem azért vagyok szűz mert csúnya vagyok. Szerintetek gáz ha így gondolkodok?

Én többre tartom magam annál, hogy így veszítsem el a szüzességem, egy olyan személlyel akit soha többet nem látok.

Egyetlen egy normális társra vágyok, de nemigen van ilyen.

2013. jan. 25. 01:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.
2013. jan. 25. 01:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Errefelé a lányok többsége össze sem jön olyannal, akiről tudják, hogy egyéjszakásai voltak. A srácok folyton utazgatnak más városokba, hogy felszedjenek valakit. Persze belejátszhat, hogy talán megbízhatatlannak tartják. De komolyan nem foglalkoznak vele, az biztos. Aztán épp nemrég lett lelki beteg egy fiú, a nagy "macsó", teljesen kikészült, mert ő szépen elképzelte, hogy össze-vissza mindenkivel... aztán a legszebb, normális lány mellett megállapodik. Aki szemberöhögte és közölte vele, hogy nem tudja komolyan venni. (Mellesleg a lány egy szűz sráccal kezdett járni- ez külön fáj emberünknek).
2013. jan. 25. 01:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Íme egy nő/férfi, aki normálisan gondolkodik. Remélhetőleg nem csak addig gondolkodsz így, amíg el nem veszted a szüzességed, hanem utána is.
2013. jan. 25. 01:18
 4/16 anonim válasza:
4%
Minden kapcsolat egyéjszakásból bontakozik ki vagy sem.Hiába jársz valakivel akár hónapokig ha nem lesz jó az elsö éjszaka akkor nincs semmire sem garancia.
2013. jan. 25. 01:18
 5/16 anonim ***** válasza:

A 4 is igaz! De ha jól sejtem, itt nem erről van szó. Te a spontaneitásról beszélsz, nem arról, amikor valaki nekiindul hétvégén, hogy "na most keresztülmegyek a fél városon!"... és nem nyitott, nem hatja meg, hogy esetleg szimpatikus számára az illető.

Ne értsetek félre, akár még a szexkapcsolatoknak is megvan(korrekt módon) a maguk létjogosultsága.

A gond inkább az átverős-egyéjszakásokkal van.

Egyébként az is hülyeség, ha valaki annak ellenére marad benn egy kapcsolatban, mert már lefeküdtek... vagy csak azért fekszik le, hogy komoly kapcsolata legyen.

2013. jan. 25. 01:20
 6/16 anonim ***** válasza:
*azért...nem "annak ellenére"
2013. jan. 25. 01:21
 7/16 anonim válasza:
Nagy hiba.
2013. jan. 25. 01:25
 8/16 anonim ***** válasza:

persze,hogy nem vonz.

az egyéjszakásnál azért illik teljesíteni is valamit,és van annyi önkritikád,hogy felismerd,ez jelenleg meghaladja a képességeidet és a tudásodat.

2013. jan. 25. 01:52
 9/16 anonim ***** válasza:
28%
Tájékozatlan és tapasztalatlan vagy nem hülye! Normál esetben a mély érzelmek nélküli szex is lelki kapcsolódással jár nemcsak testivel. Így az egyéjszakások is lehetnek értékesek és szépek. Illetve a többéjszakás is lehet silány éretlen motiválatlan döglött hal úszik az árral hozzáállás miatt. Nem az alkalmak száma a lényeg.
2013. jan. 25. 02:24
 10/16 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok (férfiban, érzésem szerint Kérdező te nő vagy) pont ilyen vagyok! Mármint nem vagyok szűz, de a többit akár én is írhattam volna.

Legalább egy kis szerelemcsírát már éreznem kell a szexhez, de az nagyon ritkán jön első látásra. Ha meg esetleg mégis jön, akkor kész a baj, hiszen szinte kizárt, hogy kölcsönös legyen. :D

Szóval én becsüllek, így ismeretlenül is! :)

2013. jan. 25. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!