Mennyibe kerül egy fiatal ribinél a szüzesség elvétel?
Figyelt kérdés
23 éves vagyok, a lányok egyszerűen félnek tőlem, amikor leszólítom őket, mert túl magas vagyok (197cm).2013. jan. 24. 20:22
2/15 anonim válasza:
Te hülye vagy! A magas lányok ölni tudnának egy ilyen magas pasiért! Én 180 vagyok, nekem efelett kezdődik egy férfi pl.
3/15 anonim válasza:
195 centi vagyok, 22 eves, es messze nem vagyok szuz...
4/15 anonim válasza:
Adj 10 centit a magasságodból,és fizetem az első 10 nődet.
Simán megérné nekem.
5/15 anonim válasza:
Egy megalázott női életbe, és egy tartás nélküli férfiéba.
6/15 anonim válasza:
Szerintem 15 ezer körül van, de imádkozzunk hogy ez a khurva vv ribanc veronika nem verte fel az árakat a církuszával. Bár amekkora konkurencia van a prostik közt, nem hinném hogy észnélkül mernének emelni. De a szűzoltás az ha van, akkor feláras móka szokott lenni. Pluszz pár ezer forint az alapár felett. De sajna kevés prosti vállalja, legalábbis nem indnek van kirakva az étlapjára ez az opció. Elég baj ez.
8/15 anonim válasza:
173 cm vagyok és nem fizettem senkinek a szüzesség elvételéért, és ezek szerint túl alacsony voltam.
24 voltam, mikor a páromat 19 éve megismertem.
Ez olyan érdekes, nem?
Egyébként én már a kérdést sem értem. De ha nem tudod jobb helyre tenni a (nyilván kapott) pénzt, mint egy ribi zsebébe, akkor nem lehet magas az IQ-d.
43/F
10/15 anonim válasza:
Azt ugyan nem tudom, mennyibe kerul, de...
Miért nem várod meg az igazit? Biztos Rá találsz majd! :) *A magas fiúk altalában bejonnek nekunk. :P
Nem lesz majd ciki, ha megkérdi Toled, hogy Te mikor, hogy vesztetted el a szuzességed? Erre majd bevágod, hogy egy ribivel. :S
Hat vegulis Te tudod!
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!