Nem égő, ha a barátommal különböző szeretkezési pózokat imitáltunk?
Pettingeltünk a barátommal. Befejeztük, félig-meddig felöltöztünk, és egyszer csak mondta, hogy feküdjek oda mellé, de az oldalamra feküdjek. Erre odabújt mögém, és imitálta a szeretkezést. Kérdezte, hogy tetszik-e ez a póz, vagy milyenben szeretném majd az elsőt. Mondtam neki, hogy én missziónáriusra gondoltam, és akkor azt is imitáltuk. Izgató volt, mert a péniszét hozzádörzsölte a csiklómhoz. Még így "játszottunk" pár pózzal, aztán mintha mi sem történt volna, ölelgettük egymást, aztán mást csináltunk. Következő alkalommal azt beszéltük meg már a "játék" előtt, hogy megtörténik az első szeretkezés, mégis olyan rosszul érzem most magam. Nem ciki ez a helyzet? A barátom mit gondolhat?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Na, ha 19 vagy, az nagyon szép dolog, hogy még szűz vagy!!! Nem sokan mondhatják el magukról... Sokkal jobban fogod élvezni mint egy 14 éves kislány.
Szép estét!
Én 23 éves leszek, a párom 25. Lassan 4 éve,hogy együtt vagyunk, együtt is élünk. Naponta bújunk össze és elég gyakran imitálunk mi is pózokat :) Nincs ezzel semmi gond, van, mikor következik folytatás, máskor pedig nem.
hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!