Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 23 éves szűz vagyok, barátnőre...

23 éves szűz vagyok, barátnőre egyenlőre nincs lehetőségem, de folyton a szexen jár az agyam. Segítene ha?

Figyelt kérdés

Akármit csinálok, minden második gondolatom ez, emiatt nemigen tudok dolgozni se (Itthoni munka), meg lehet már emiatt idegesítem fel apróbb dolgokon könnyen magam.

Szeretnék barátnőt, de tapasztalat hiánya miatt túl sok idpbe tellne meg az se biztos, hogy hamar találnék hozzám illő lányt illetve mennyire vagyok allkalmas az ilyesmire.

Meg aztán most tényleg nincs esély rá.

Ha elmennék prostihoz jobban érezném magam és lenyugodnák/nék?

Helyesírási hibákért elnézést.

2013. jan. 22. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok: figyelj, ez csak az én véleményem, egy emberé a sok közül :) Számomra azért más az egyéjszakás - bár akkor sem repesnék örömömben, ha páromnak abból lenne kismillió-, hogy akkor valahogy, valamiért azt érezte a lány, hogy jó ötlet, ha veled lefekszik. Saját akaratából döntött úgy, nem pedig azért, hogy kicsengess neki x forintot

Én változatlanul azt tanácsolom, hogy próbálj az emberek felé nyitni, mert, ahogy most írtad, eléggé magányos időszakodat éled. Ismerkedj, szerezz barátokat, keresd fel a régieket, egyszerű ismerősökkel fűzd szorosabbra a kapcsolatod, stb. Társaságban sokkal könnyebb.

Egy egyszerű szexnél - akár prostival, akár nem - sokkal de sokkal több egy olyan lány, akiért ha egy kicsit is, de hajtottál.

2013. jan. 24. 09:35
 12/13 anonim ***** válasza:
11-es. Aki a 20-as éveiben is szűz, az már taszítja a lányokat. Szóval nem sok esélye van arra a kérdezőnek, hogy találjon magának valaki. Körülbelül fejre is állhat, akkor sem fog kelleni a csajoknak, ugyanis azonnal felmerül a kérdés, hogy miért nem kellett eddig senkinek a 23 év alatt? Az emberi természet meg amúgy is olyan, hogy mindig az kell, ami a másiké... Ami eddig a kutyának sem kellett, akkor nekem miért kelljen. Utána persze az adott lány rögtön faképnél is hagyja ezt a szerencsétlen srácot, és bebújik egy olyan férfinak az ágyába, aki jóképű, és már kismillió lánnyal volt dolga, de ő ugyebár helyes, így az sem baj, ha csak egyéjszakás a dolog...
2013. jan. 24. 10:07
 13/13 anonim ***** válasza:

Utolso,ez nem ennyire fekete-feher,ne altalanosits.

Kerdezo,te tudod,hogy mit akarsz,es,hogy mit vagy hajlando tenni erte.

2013. jan. 24. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!