Nem merek belemenni egy új kapcsolatba, mert félek a szextől. A Szüzességem még meg akarom tartani. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16éves vagyok és sokan mondták h többre becsülnek mert nem veszte ttem el 12-13évesen.ahogy azt manapság sokan teszik.2013. jan. 22. 20:37
11/22 anonim válasza:
Nem mondom, hogy mindent tudok mindenröl, de ha valamiben tudok segiteni és kiváncsi vagy nyugodtan irj privátot.
12/22 A kérdező kommentje:
Sokszor úgyérzem elkéne vesztenem mert kilógok a sorból.ránézek néhány oszttálytársamra és olyan furcsa h ők már elvesztették.
2013. jan. 22. 21:01
13/22 anonim válasza:
SOHA!! SOHA SOHA DE SOHA se legyen mások miatt ilyen érzésed!!
SOHA!!!!!!
Ha van oly oszt társad aki már nincs is együtt azzal akinek oda adta, akkor mi van??? Akkor te már 100X jobb vagy mint ö!!!
Csak mert televan sok páwa fossal és undorito rhibancokkal a világ ne legyen ilyen érzésed!!
Ez nem rossz, ez nem egy olyan dolog amit minnél hamarabb megkell változtatni, minnél hamarabb tul kell rajta adni!
ismétlem NEM!
15/22 anonim válasza:
Csak jelzem, hogy a 2 dugunk és irj ha elakarod veszteni válaszolo ugyan az a fulltroll on gyakorikerdesek, mr 10%
16/22 A kérdező kommentje:
És az mit jelent,?
2013. jan. 22. 21:27
17/22 A kérdező kommentje:
És az mit jelent,
2013. jan. 22. 21:27
18/22 anonim válasza:
Attól még, hogy kapcsolatban vagy, nem kell rögtön azonnal szexelned. Ha megmondod a párodnak, hogy nem akarsz még lefeküdni vele, akkor sincsen semmi gáz.
19/22 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele.
2013. jan. 22. 21:32
20/22 anonim válasza:
Akkor minek rinyálsz, he? Nem kötelező szexelni, de félni se kell tőle. Ez nem olyan, mint a tüdőrák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!