Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha megismerkednék egy lánnyal...

Ha megismerkednék egy lánnyal akkor mit szólna ahhoz hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nyilván nem ezzel kezdeném de ha rákérdezne akkor nem akarnék hazudni mert előbb-utóbb feltenne olyan keresztkérdést amire rosszul válaszolok.

22F

2013. jan. 21. 21:26
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
"Ti normálisak" - ó igen, persze, keveset értettél meg az életből ember, azon kívül, hogy lélegzel.
2013. jan. 21. 22:49
 32/39 anonim ***** válasza:
De ezt már én is sokszor megfigyeltem, amit az 54%-os mond. Ha azt mondod a másiknak amit hallani akar, akkor megy a zöld kéz, meg jó pasjtás leszel. De ha te az igazat mondod (élőben azt, hogy szűz vagy) és ez nem az ő értékrendjének felel meg (volt előtted 20 pasassal már), akkor megy a piros kéz, vagyis élőben a lekoptatás. Sajnos én is kerültem már régebben ilyen zűrös helyzetekbe. Nem szeretik az emberek az őszinte, szókimondó, IGAZMONDÓ embereket.
2013. jan. 22. 09:06
 33/39 anonim ***** válasza:
sztem is kamuzz, pszichológiai tény hogy ezzel csökken a vonzalom! nem viccelek sokat foglalkoztam a témával.
2013. jan. 22. 17:36
 34/39 anonim válasza:

"Szerintem akit ez zavar, az nem méltó arra, hogy közeledj felé. Egy normális lány, aki nem csak egy farkat akar, egyáltalán nem reagálna negatívan. Semmi gond nincs ezzel."

Ez mekkora marhaság, nem ártana gondolkodni egy kicsit.

Ez tipikus luser hozzáállás, ha még szűz vagy akkor nagyon valószínű, hogy nem leszel nagy durranás az ágyban, szóval valószínűleg TELJESEN JOGOSAN negatívan fog rá reagálni, mivel ugyan úgy a jó szexre vágynak a nők is mint a férfiak, és azt egy full tapasztalatlan faszi nem igazán tudja megadni.

Imádom az ilyen jellegű kérdéseket és a sok sok választ, jól látszik belőle, mennyi béna pasi van.

Itt olvasgatva az szűrődik le, hogy a pasik nagy részének az a elvárása, hogy: a nőnek ne számítson a külsőd mert akkor kurv@, ne számítson az ha nincs sok pénzed mert akkor kurv@, ne számítson az, hogy mennyire vagy tapasztalt az ágyban mert akkor k.rva.

Bakker ez szánalom, változtass magadon és légy értékes ember, vagy ne csodálkozz, hogy elküld egy NORMÁLIS, valamennyire is igényes nő.

Persze lehet én vagyok a gyökér és teljesen hétköznapi elvárás, hogy egy jó nő ne számítson ha a pasi csúnya, csóró, és ágyban az béna, mert ha nem akkor k.rvák, sőt, igazából semmi ne számítson neki csak a te fantasztikus(nak vélt) belsőd. Végül is tényleg borzasztó elvárás, hogy heti párszor járj el kondizni, meg ne olyan cuccokba járj amivel lesül a képéről a bőr ha veled kell mutatkoznia, hanem valami igényes, divatos rucikban, és az is felháborító ha elvárja, hogy légy sikeres az életben, és ne valami bolti eladó egy 1 szobás albérletben, ha ezek mellé még nem hajlandó elfogadni, hogy amég ő veled van addig a szexet se fogja élvezni akkor az meg már tényleg mindennek a teteje. Hiszen te amúgy csodálatos ember vagy, simán megérdemelsz egy sikeres, gyönyörű nőt ugye?

A kérdésre fentebb már azt hiszem válaszoltam, de leírom még egyszer: A nő nem valami szexszolgáltató aminek ez a dolga, ő is ugyanúgy élvezni akarja a szexet és ezt a TE hiányosságod miatt valószínűleg nem fogja tudni, szóval teljesen jogos ha miután megmondtad, hogy szűz vagy otthagy.

21/F

2013. jan. 23. 13:28
 35/39 A kérdező kommentje:

"Végül is tényleg borzasztó elvárás, hogy heti párszor járj el kondizni."

Lehet hogy te megteheted hogy elmész kondiba de sokan nem, köztük én se.

Ha van munkám akkor lenne rá időm csak pénzem nem. Ha van munkám akkor pénzem is lenne rá csak napi 10 óra fizikai munka után nincs kedve meg ereje az embernek kondizni.

Próbálkoztam vele mikor iskolás voltam, de nem volt pénzem és abbahagytam.

2013. jan. 23. 17:03
 36/39 anonim válasza:
.
2013. jan. 23. 17:48
 37/39 anonim ***** válasza:
34-es micsoda szánalom!
2013. jan. 23. 21:03
 38/39 anonim ***** válasza:

Szerintem nem abból kéne kiindulni, hogy a mai lányok 70%-a ribanc és nem foglalkoztatja más őket mint a pénz és a luxus. Úgy gondolom a kérdező nem is egy olyan lánnyal akar ismerkedni, aki csak a körömágy jelentőségéről tud cseverészni.

Az,hogy kondiba jár-e valaki vagy sem, nem az határozza meg,hogy valaki milyen.Anélkül is nézhet ki valaki jól.

De azt hiszem én nem is papolnék neked többet, mert elég korlátolt egyéniség vagy és hiába magyaráznánk neked itt akár 10en... :))

2013. jan. 24. 11:38
 39/39 anonim válasza:
mondjuk nekem tetszene, a barátomnak is én vettem el a szüzességét és már 4 éve együtt vagyunk, ő is hazudott nekem hogy volt már több lánnyal is, de a végén saját maga elárulta magát mert annyiszor változott a lányok száma stb.végül beis valotta, amikor azt mondta több lánnyal volt jobban elgondolkoztam rajta, h fog-e müködni,mikor elmondta hogy még szüz nagyon jól esett.de haragudtam is hogy hazudott.számomra undorító abba belegondolni hogy akivel vagyok több lánnyal is csinálta már, ha nagyon szégyelledt egynél többet ne mondj mert rá jön ugy is főleg ha tul sokat mondol, csak idő kérdése
2013. jan. 25. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!