Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha megismerkednék egy lánnyal...

Ha megismerkednék egy lánnyal akkor mit szólna ahhoz hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Nyilván nem ezzel kezdeném de ha rákérdezne akkor nem akarnék hazudni mert előbb-utóbb feltenne olyan keresztkérdést amire rosszul válaszolok.

22F

2013. jan. 21. 21:26
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
0%

Nem erről van szó, hanem arról,hogy terjednek a hírek. Mint a járvány. Bizalamsan elég sokmindent ki szoktak ám ugatni az emberek, csak lesunnyogják, elhallgatják, figyeljmá , nem modn el senkinek, de téged azért beavatlak! Ez egy szűzgané! hihihiii. És aztán egy héeten belül már nyílt titok lesz. Kinek kell ez? Kuss és pókerarc! az igen!

Tehát ha épp nagyonnagy valószínűséggel! belehúzol egy künnyűvérű macába, aki főleg szexre van kihegyezve, legalábbis sokat számít az is az értékrendjében, az szinte biztos,hogy holnap a haverlányokkal jó délelőttnek néz elébe humorkodás terén.

2013. jan. 21. 22:28
 22/39 anonim ***** válasza:
89%

Haver, te pont ezzel leszel birka :DD

SŐT! Nem is jellemezném inkább az elvedet...Ha annyira a farkad dominál akkor keress olyan csajokat, a te dolgod. DE attól még képzeld el,hogy igen is nagy érték a mai világban ha valaki őszinte és képes megnyílni egy NORMÁLIS embernek.

Szerintem ha egy ilyen ribivel találkozna nem az lenne az első dolga, hogy " csá szűz vagyok". Gondol csak azzal osztaná meg ezt akit méltónak talál.

Te meg bocsi, de elég fura vagy és a nézeted is. :) Tipikus tucat gondolkodás.

2013. jan. 21. 22:30
 23/39 anonim ***** válasza:
Nagyon jól tudom, az ismeretségi körömben, nem iylen horderejű dolgok mint szűűűzesség? ennél pitibb dolgok, ami nem hétköznapi, és elszoltam magam, már azt is simán másnap ellenem fordítják azok a fazkalapok! Vigyázni kell, mert a szavaknak súlya van! Fegyver! ellened fordítják! REngeteg az ilyen ember. Elég egy összezörrenés, egy nézeteltérés, egy valami amivel zsarol, máris visszaköpi a legbizalmasabb infókat amiket ugye kényes volna ha kitudódnak.
2013. jan. 21. 22:30
 24/39 anonim ***** válasza:
70%
Hol élsz te, úgy mégis? Nyócker, ahol a lét a tét? :D
2013. jan. 21. 22:32
 25/39 anonim ***** válasza:
Az tény,hogy rengeteg sunyi ember van, de az ember csak megválogatja,hogy kinek mint mond el...a magánéletével kapcsoltban pláne.
2013. jan. 21. 22:33
 26/39 anonim ***** válasza:

Tucatemberek közt muszály a tucatgondolkodás. Én már szívtam eleget az életben, tapasztaltból tudom,hogy mióta kussban vagyok és hazudok, azóta sokkal nyugisabb vagyok, és semmi hárányom nincs belőle. Éppen ezért bátran merem ajánlani nektek is! :) Mindenkinek azt kell mondani amit hallani akar és kész. Máris le vannak koptatva. Nincsenek konfliktusok.

De látod, itt merek őszinte lenni, és máris hülyének vagyok nézve ebben a témában. :D Ennyit az őszinteségről.

Ugyanez megy élőben a szőzvááájjgyook dologgal is hidd el kérdező. Jönnek,hogy te beteg vagy ember! Te abnormális vagy, hogy még nem nőztél... Ugyan ez, én szoltam, itt a példa. What a wonderfull world.... :)

2013. jan. 21. 22:34
 27/39 anonim ***** válasza:
60%
A muszály még mindig j-vel írandó, de a tanácsokat köszönjük, Emese :)
2013. jan. 21. 22:36
 28/39 anonim ***** válasza:

Jóember, te nem vagy ép :DD

az ilyen alattomos tenyérbemászókról azonnal lejön, hogy csak azért mondják azt amit mert úgy a kényelmes meg így tudnak bevágódni. de basszus ez nem élet...vagyis csak az olyanoknak akik 70 évet így akarnak leélni. sunyin és gyáván.

2013. jan. 21. 22:37
 29/39 anonim ***** válasza:

Oké, hát jól van, most ki lettem nevetve :D hippi huráy, de kérdező, majd tudod te mit kell tenned! Majd eldöntöd hogy

kinek hiszel, én csak jószándékú vagyok, és bátran ajánlom, légy hazug disznó! Nem bánod meg. Am nem nyócker, vidéki vagyok, itt is él elég tetűláda.

2013. jan. 21. 22:39
 30/39 anonim ***** válasza:

Igen, de te egy tök átlag, normál ember vagy, nem gondokkal, mentális zavarokkal küszködő szüzfarok, mint a kérdező, vagy mint én. Mert valami mentális zavar van ez mögött,ami miatt nem lépett. Valaminek össze kellett volna jönnie egyébként.

Egy áltag ember meg vállahatja lazán magát, mert semmi atrocitás nem fogja érni a khurva életben sem soha. De aki nem ilyen az nem vállalhatja magát, mert kiközösített, lenézett, kiröhögött lesz. Én tudom milyen ez, azért írom.

Kellenek a viták, veszekedések, összezörrenések, meg satöbbi? Nem. Nekem nem, régen volt benne elegem. Azóta jóval fölényben vagyok ,csak félek,hogy mentővel vinnék el őket. Azt meg nem akarom, inkább szépen kussban békésen elvagyok köztük. EZt ajánlom a kérdezőnek is. De ti nomrálisak ezt sose fogjátok megérteni. Nektek ez az élethelyzet mindig marslakó lesz.

2013. jan. 21. 22:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!