Ha megismerkednék egy lánnyal akkor mit szólna ahhoz hogy még szűz vagyok?
Nyilván nem ezzel kezdeném de ha rákérdezne akkor nem akarnék hazudni mert előbb-utóbb feltenne olyan keresztkérdést amire rosszul válaszolok.
22F
Megőrültél?
Ekkora baromságot régen hallottam "ember".
A hazugság semmi jóra nem vezet, ha meg lelkiismeretes valaki akkor meg pláne baromság hazudozni, mert egy idő után nyomná az illető lelkét. Másrészt meg az ilyen "őszinte" emberekből rengeteg van. Nem ártana már normális fiúkkal is megismerkedni akik felvállalják a VALÓDI arcukat.
Nem ,csak tudod tíz évvel ezelőtt, 17 évesen már rajtam röhögött a fél világ a közegemben, amikor még szintén nem volt senki akivel kurni akartam volna. Elég válogatós iletve nem bevállalós, nem udvarlós vagyok. Tapasztalatból tudom.
CSak vannak akik ezt nem érthetik nyivlán, mert nem szüzikék csesszék meg! AZért pajtika. Akkor gondolhatod hogy bőven húsz felett meg micsoda égés! rejsz tág!
54%, amiről te beszélsz, az a megalkuvás. Azt csinálni, amit a többi is, mert csak így illeszkedhetsz be a társadalomba. A sok birka meg a többi után, hogy miért is, senki sem tudja igazán, csak állítólag valaki azt mondja, hogy ez így normális, ezt kell tenni mindenkinek és akkor senki sem néz majd rád furcsán. Szerinted.
Viszont pontosan attól lesz értékes egy ember (számomra legalábbbis mindenképpen), hogy FEL MERI VÁLLALNI önmagát, van SAJÁT véleménye, képes gondolkodni, és legfőképp mer olyan módon élni, ahogyan azt ő maga helyesnek tartja, és nem azerint, ahogyan azt mások 'normális'-nak vélik. L
Ki nem szarja le egy olyan lány véleményét aki csak arra jó, hogy megfektessék de 2 értelmes mondatot nem tud kinyögni?
Ha te az ilyen csajoknak akarsz megfelelni, akkor gratulálok. De ne magadból indulj ki, mert nem mindenkinek csak az ilyen ribik jönnek be. VANNAK még normális lányok akik az ŐSZINTE fiúkat szeretik!
Jaa, 15 és akkor amikor én a khurvázás mellett állok, meg a könnyűvérű, könnyen kapható lányok mellett! akiknek nem kell udvarolni, mert én nem tudok, és nem is akarok senkinek sem udvarolni, csak dugnék már! akkor nem megyek e az elvemmel fejegyenest a társadalmi általános normákank?! Dehooogyisnem! nagyon is, nem állok bea birkák sorába mint ti, akiket meg pont erre neveltek, hogy mondjatok le a mindennapos más testi vágyak örömök milliőiről, csak azért hogy egy nő mellett tespedjetek egy életen át. TEhát akkor hol is van a bírka tudat? NEM!
Itt arról van szó,hogy mindenki úgy éli az életét ahogy neki jelenlegi helyzetében megfelel, ahogy jelenlegi státuszában boldog tud lenni. Márpedig szerintem egy szűz ember nem fog attól boldog lenni,hogy mindenki előtt felvállalja ezt, mert tudom, tapasztlatból tudom ,hogy mindenki ezzel kérkedik hogy mennyitbaszott már, ez a státusszimbolum ,és aki nem tartja a minimum tempót az nulla embernek számít, lófaz, kutyát nem érdekel, sehol nincs tekintélye. Még amit esetleg az élete során összeszedett tekintélyt más területen : Sport, tudományok, az is beszürkül attól,hogy le fogják nézni ez miatt!
Hazudni kell, és alkalmazkodni! mint egy kaméleon! Különben szétszed a rendszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!