Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám minél hamarabb...

Hogy tudnám minél hamarabb elveszteni a szüzességemet kevésbé költségesen?

Figyelt kérdés
24/F
2013. jan. 21. 09:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

17 es a szihhóólógust haggyuk szerintem, szarnak nem hívják.

Felsimerteti veled hogy miért vagy hülye, ennyire jó. De szerintem te magad is tudod, ahogy én is jól tudom miért voltam képtelen 27 évig nővel ismerkedni. Nekem sincs bajom a külsőmmel ,de belső bajok elmében, mentálisan az igen. Na persze nem vagyok fogyatékos, de egy idegbeteg állat az igen. Te is valami ilyesmi lehetsz kérdező. Ezen egy feltáró szihóómókus nem fog segíteni, és gondolom dilibogyókat sem akarsz szedni, amitől egy sirógörcs közeli állapotodban egy perc múlva röhögőröham jön rád. Annyira agymanipuláló szarság. Nem megoldás.

Vagy képes vagy magad rá, vagy sehogy.

24 évesen nem akartad, később még inkább nem akarod majd.

A társadalom kiveti a salakot, akik nem olyanok mint ők. A legtöbb embernek jól alakul az élete, jól sozkik rá a társas együttélés mikéntjére, tudnak nőkkel ismerkedni,tudnak haverkodni másokkal. Vannak viszont /kevesen/ akiknek ez nem megy. Én is ilyen vagyok.

Az emberek gyülölik, lenézik, kiközösítik az ilyeneket, mert nem értik, faszok hozzá ,hogy felfogják a mit miértet. Nem érdemes még csak beszélni sem róla.

De csak magad léphetsz ki ebből.

Ott a baj,hogy nem vagy bevállalós. Én sem.

Aki nem bevállalós az meg bizony nem életrevaló.

Hiába vagy te akármilyen jó, akármilyen tehetség/vagy olyan aki megközdött a menőségéért, ha nem vagy bevállalós és képtelen vagy kiállni, megmutatni, hogy mit is tudsz te igazán. Az idő meg csak telik, az élet elmegy melletted, és szevasz.

2013. jan. 21. 13:13
 22/23 anonim ***** válasza:

Keress egy lányt. Ha találsz egy lányt, akivel jól kijössz, azt nem érdekli a külsőd.

Lehet, csak én vagyok vele így, de én pl. nem úgy nézek megy egy pasit, hogy helyes-e vagy sem, hanem összességében, amíg nem ismerem, addig nem nyilvánítok véleményt róla.

Keress, kávézóban, könyvtárbna, buliban, utcán, bárhol leszólíthatsz egy lányt, beszélgethetsz vele, etc.....

20/L (szűz...)

2013. jan. 21. 14:46
 23/23 anonim ***** válasza:
Előző,ez nagyon nem így van. Ezzel amit írsz kb. minden 150 edik lány van csak így. Mennyi de mennyi hozzászólás van nők részéről itt,hogy kifejezetten gyülölik ha idegenek szólítják le őket főleg utcán és hasonló helyen, mert csak kizárólag ismeretségi körükben szerelmeskednek. A legtöbb a külső szimpátiára megy rá,hisz ez a lényeg, szinte midnenki számára. Elég egyedi eset vagy.
2013. jan. 21. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!