Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám minél hamarabb...

Hogy tudnám minél hamarabb elveszteni a szüzességemet kevésbé költségesen?

Figyelt kérdés
24/F
2013. jan. 21. 09:47
1 2 3
 11/23 Noydra ***** válasza:
Nem mersz lépni mert lemaradtál... És 7évvel ezelőtt miért nem léptél?! Mert gyáva vagy. Nem maradsz le semmiről ha még most bátor lennél...
2013. jan. 21. 10:24
 12/23 anonim ***** válasza:
Rosszlányok.hu Hidd el ez a legkevésbé költséges. Egyszeri kiadás és kész. Növekedhet az önbizalmad is töle. Arra ne várj, hogy itt majd sorban jelentkeznek a lányok egy dugásra nálad!
2013. jan. 21. 10:31
 13/23 A kérdező kommentje:
Bátornak lenni most? 7 évvel ezelőtt kellett volna, és nem lennék bajban.
2013. jan. 21. 11:12
 14/23 Noydra ***** válasza:
Hát azért kérdezem, hogy 7 éve mért nem voltál az? :)
2013. jan. 21. 11:14
 15/23 A kérdező kommentje:
Kűlsőre csúnyább voltam, mint most, de hiába, ha agyilag nem jöttem rendbe. Még ha nem is vagyok emberkínzó pszichopata tömeggyilkos, ugyanolyan lelkisértült idióta maradtam. :S
2013. jan. 21. 11:59
 16/23 Noydra ***** válasza:
Pszihológus :) Jobbat nem tudok. Vagy bátor leszel... Hidd el nem olyan nehéz :)
2013. jan. 21. 12:01
 17/23 anonim válasza:
miért vagy lelkisérült? mitől? amugy buliba leitatsz valakit lehet olcsobb mint a rosszlányok, de fogalmam sincs h ott milyen áron mozognak a lányok.
2013. jan. 21. 12:29
 18/23 A kérdező kommentje:
Buliba leitatni valakit szerinted nem túlzás egy kicsit? Annyira sérült mégse vagyok, hogy erre vetemedjek.
2013. jan. 21. 12:32
 19/23 anonim ***** válasza:

hiába itatod le ha nm mersz lépni :D

inkább maradj a ribinél. van olyan csávó aki 35 éves koráig szűz volt és 5 év leforgása alatt 50 gyereket csinált -.- lol mekkora hülye :D

1. brian tracy phoenix szeminárium

2. PUA könyvek

3. testépítés

[link] Olvasd el, nem fogod elhinni amíg ki nem próbálod. :P (étrend legyen)

4. siker

2013. jan. 21. 12:35
 20/23 anonim ***** válasza:

Tesco gazdaságos pina kell neked a nyakadba.

Ne spúroskod. Életre szóló kalandban lesz részed.

Én nem spórolnám ki a pénzt a szüzesség elvesztéséből. Igaz ki nem hánnyja le a szüzességet, de azért az első szexem nem mindegy ,hogy kivel van.

Én egy full extrás, nagyon kedves, nagyon baszós pinával akarom elveszteni, és egy ilyenre egy óra 20 ezerért is elmenne, azt se bánnám. Egy életre szóló élmény lesz.

Biztos nem vesztem meg,hogy párezres menűvel beérjem egy útszéli köpedék szajhával.

Minőségi prosti! AZ a jó!

Barátnőt én sem ajánlom, ne szarakodj vele, nekik teljesítmény kell, jól körberöhög,hogy 24 évesen még van pofája valakinek Szüzi Kvatrót játszani.

2013. jan. 21. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!